Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Taxi met eigen auto nodig?

Bent u op zoek naar een taxi met eigen auto? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u van A naar B kan brengen? Zoek dan niet verder. WeDriveCars is voor u hét vervoersbedrijf waar u naar op zoek bent. Wij bieden u een totaaloplossing aan op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen vervoeren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en bespreken graag een taxi met eigen auto voor u. 

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Taxi met eigen auto bij WeDriveCars

WeDriveCars is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met personenvervoer en taxi met eigen auto. Door onze scherpe prijsstelling is taxi met eigen auto betaalbaar. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het kostbare tijd in beslag neemt als u meerdere keren per dag van A naar B moet voor uw werk. WeDriveCars biedt u dé oplossing aan voor het verplaatsen van locatie naar locatie op elk tijdstip van de dag. Tijdens de autorit kunt u uw telefoontjes plegen, uitrusten of uw werkzaamheden voortzetten. Bij WeDriveCars werken nette en beleefde chauffeurs die gediplomeerd zijn of interne training gevolgd hebben. Wij bieden u laagdrempelig en persoonlijk contact aan. WeDriveCars biedt voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat aan. Wij onderhouden korte lijnen met onze klanten. Hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn en snel schakelen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u daar graag meer over.

Regel direct uw taxi met eigen auto!

WeDriveCars is ontstaan uit een passie voor mobiliteit. Wij zijn een onderdeel van IForFacility. Dit is hét bedrijf dat al jaren mobiliteitsoplossingen verzorgt. Heeft u een binnenkort een feestje of een belangrijk etentje met klanten? Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u op de afgesproken tijd opgehaald wordt. Zo kunt u genieten van een hapje en een drankje en komt u ook veilig thuis. Het gemak om met uw eigen auto naar huis gebracht te worden gebracht ervaren onze klanten als zeer prettig. Bent u benieuwd hoe wij dat doen of wilt u dat ook een keer ervaren? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.