Student chauffeur van WeDriveCars

Student chauffeur nodig? Als u regelmatig een langere tijd van afspraak naar afspraak achter het stuur zit, heeft u zich ook vaak gerealiseerd  dat deze ‘verloren’ tijd totaal niet efficiënt is. Als u zelf tijdens deze lange ritten vol met  onvermijdelijke files achter het stuur zit, bent u dus niet productief en kost het tijd en geld.

WeDriveCars heeft voor u de oplossing! Met het inzetten van een student chauffeur kunt u deze reistijd omzetten in werk- en rusttijd. De ervaren student chauffeurs van WeDriveCars.nl brengen u veilig naar uw bestemming, terwijl u rustig kunt werken of gewoon uit kunt rusten voor de volgende belangrijke bespreking.

Veilig

Voordat de studentchauffeurs van WeDriveCars achter het stuur van uw auto plaats mogen nemen en u veilig kunnen vervoeren, moeten zij aan de onderstaande eisen voldoen.

  • Zij worden grondig gescreend en zijn in het bezit van een geldige VOG.
  • Zij krijgen een interne training en zijn daardoor in staat te rijden in alle merken auto’s
  • Zij zijn representatief en altijd in kostuum. 

Voordelen

Wij hebben een aantal voordelen van het gebruik van een studentchauffeur van WeDriveCars op een rijtje gezet:

  • Tijdwinst. Geen parkeerproblemen, de studentchauffeur van WeDriveCars rijdt tot voor de deur en komt nadat u klaar bent met uw afspraak weer voorrijden.
  • Efficiënt. Geen verloren tijd meer tijdens files en lange ritten. Terwijl de studentchauffeur van WeDriveCars u brengt naar uw bestemming kunt u rustig werken, telefonisch vergaderen of gewoon relaxed de krant lezen.
  • Veilig. De studentchauffeur van WeDriveCars is getraind om zich aan alle verkeersregels te houden en hoe hij moet handelen in uiteenlopende situaties.
  • Integer. Alle studentchauffeurs van WeDriveCars hebben een geheimhoudingsverklaring getekend zodat u verzekerd bent dat eventuele gevoelige informatie niet verspreid wordt
  • Goedkoop. Het inzetten van een studentchauffeur is prijstechnisch een stuk goedkoper dan het inhuren van een directiechauffeur.

Offerte aanvragen

Student chauffeur nodig?

Bent u op zoek naar een student chauffeur? Bent u op zoek naar een snelle en effectieve manier om een student chauffeur in te huren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WeDriveCars in Den Haag. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u niet alleen in Den Haag goed van dienst zijn maar rijden wij overal naar toe. Vele zakelijke en particuliere klanten weten ons tegenwoordig te vinden en zij maken graag gebruik van onze diensten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u op zoek naar een student chauffeur waar u van op aan kunt? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak in. 

Student chauffeur bij WeDriveCars

Wij begrijpen als geen ander dat het in diverse situaties praktisch is als u niet zelf hoeft te rijden. Heeft u een lunch afspraak of bent u uitgenodigd voor een zakendiner? Heeft u binnenkort een feest of een trouwerij en bent u op zoek naar een student chauffeur? De specialisten van WeDriveCars staan graag voor u klaar. Wij kunnen ons voorstellen dat het gemakkelijk is als u tijdens een lange rit documenten door kunt lezen of een mail kunt typen. Daarnaast kunt u tijdens een zakendiner een borreltje extra pakken als u een afspraak inplant met WeDriveCars. Wij komen u op de gewenste locatie op de afgesproken tijd u ophalen en rijden in uw auto waar u maar naar toe wilt. Op deze manier kunt u genieten van een hapje en een drankje.Mocht u iets te veel ophebben dan kunt u toch veilig naar huis en staat de volgende dag uw auto netjes voor uw deur. WeDriveCars is flexibel, werkt met duidelijke afspraken en hanteert scherpe prijzen. Het is onze taak om u veilig en comfortabel naar de door u gewenste locatie te brengen. Wij hebben onze studentenchauffeurs geselecteerd op diverse eigenschappen. Zij zijn representatief, integer en discreet. Gevoelige informatie wordt niet verspreid. Onze medewerkers hebben daarvoor een geheimhoudingsverklaring getekend

Student chauffeur: flexibel, betaalbaar en betrouwbaar!

Wilt u meer weten over de vele diensten die WeDriveCars aanbiedt? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij chauffeursdiensten verzorgen in de breedste zin van het woord. Vervoer met een privéchauffeur is één van onze specialiteiten. Al onze studentenchauffeurs worden door onze eigen gediplomeerde directiechauffeurs intern opgeleid. Alle studentenchauffeurs zijn volledig gescreend en in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag).

Offerte aanvragen