Student chauffeur van WeDriveCars

Student chauffeur nodig? Als u regelmatig een langere tijd van afspraak naar afspraak achter het stuur zit, heeft u zich ook vaak gerealiseerd  dat deze ‘verloren’ tijd totaal niet efficiënt is. Als u zelf tijdens deze lange ritten vol met  onvermijdelijke files achter het stuur zit, bent u dus niet productief en kost het tijd en geld.

WeDriveCars heeft voor u de oplossing! Met het inzetten van een student chauffeur kunt u deze reistijd omzetten in werk- en rusttijd. De ervaren student chauffeurs van WeDriveCars.nl brengen u veilig naar uw bestemming, terwijl u rustig kunt werken of gewoon uit kunt rusten voor de volgende belangrijke bespreking.

Veilig

Voordat de studentchauffeurs van WeDriveCars achter het stuur van uw auto plaats mogen nemen en u veilig kunnen vervoeren, moeten zij aan de onderstaande eisen voldoen.

  • Zij worden grondig gescreend en zijn in het bezit van een geldige VOG.
  • Zij krijgen een interne training en zijn daardoor in staat te rijden in alle merken auto’s
  • Zij zijn representatief en altijd in kostuum. 

Voordelen

Wij hebben een aantal voordelen van het gebruik van een studentchauffeur van WeDriveCars op een rijtje gezet:

  • Tijdwinst. Geen parkeerproblemen, de studentchauffeur van WeDriveCars rijdt tot voor de deur en komt nadat u klaar bent met uw afspraak weer voorrijden.
  • Efficiënt. Geen verloren tijd meer tijdens files en lange ritten. Terwijl de studentchauffeur van WeDriveCars u brengt naar uw bestemming kunt u rustig werken, telefonisch vergaderen of gewoon relaxed de krant lezen.
  • Veilig. De studentchauffeur van WeDriveCars is getraind om zich aan alle verkeersregels te houden en hoe hij moet handelen in uiteenlopende situaties.
  • Integer. Alle studentchauffeurs van WeDriveCars hebben een geheimhoudingsverklaring getekend zodat u verzekerd bent dat eventuele gevoelige informatie niet verspreid wordt
  • Goedkoop. Het inzetten van een studentchauffeur is prijstechnisch een stuk goedkoper dan het inhuren van een directiechauffeur.

Offerte aanvragen

Student chauffeur bij WeDriveCars

Brengt u heel wat uurtjes door achter het stuur van uw auto en wilt u daar verandering in brengen? Een student chauffeur van WeDriveCars brengt uitkomst. WeDriveCars biedt een totaaloplossing op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. Met een student chauffeur zet u uw reistijd om in werk- of rusttijd. Terwijl onze student chauffeur u veilig en comfortabel vervoert kunt u zich op de achterbank van de auto met andere zaken bezighouden. U kunt zich in alle rust voorbereiden op uw afspraak of de tijd gebruiken om even tot rust te komen. Alle stress die een autorit met zich meebrengt zijn nu voor rekening van de student chauffeur. Uw student chauffeur bereidt zich goed voor op de route en houdt rekening met vertragingen zodat u op tijd op de plek van bestemming aankomt. Ook hoeft u niet meer op zoek naar een parkeerplek. Door een student chauffeur in te zetten zult u vele voordelen ervaren. WeDriveCars vindt persoonlijk en laagdrempelig contact belangrijk. Wij willen graag dat u zich op uw gemak voelt terwijl onze student chauffeur u vervoert. Onze chauffeurs zijn netjes, beleefd en flexibel. Als u een praatje wilt maken dan zijn zij daar graag toe bereid.

Representatieve student chauffeur

Voordat een student chauffeur voor WeDriveCars mag rijden hebben zij een interne training gevolgd en zijn ze grondig gescreend. Alle chauffeurs zijn in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Onze chauffeurs dragen altijd een kostuum en zijn representatief. U bent verzekerd van hun discretie. Niets van wat zij horen zal ooit naar buiten komen. U kunt in de auto in alle vrijheid uw zaken afhandelen. Uw student chauffeur houdt zich aan de verkeersregels en is erop getraind om adequaat te reageren bij onverwachte verkeerssituaties; u wordt veilig vervoerd. Voor een spoedrit kunt u ons altijd bellen. Wij kunnen snel schakelen en onze planning aanpassen.

Scherpe prijsstelling student chauffeur

Wilt u graag weten wat de inzet van een student chauffeur kost? Wij hanteren een scherpe prijsstelling en u kunt vooraf een offerte aanvragen zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Als u vragen heeft dan kunt u ons bellen, WhatsAppen of contact opnemen via deze website. WeDriveCars heeft een passie voor mobiliteit en wij vervoeren u graag. Voor elke mobiliteitsuitdaging bieden wij een oplossing op maat. Ervaar de voordelen die de inzet van een student chauffeur met zich meebrengt en neem vandaag nog contact met ons op!

Offerte aanvragen