Student chauffeur van WeDriveCars

Student chauffeur nodig? Als u regelmatig een langere tijd van afspraak naar afspraak achter het stuur zit, heeft u zich ook vaak gerealiseerd  dat deze ‘verloren’ tijd totaal niet efficiënt is. Als u zelf tijdens deze lange ritten vol met  onvermijdelijke files achter het stuur zit, bent u dus niet productief en kost het tijd en geld.

WeDriveCars heeft voor u de oplossing! Met het inzetten van een student chauffeur kunt u deze reistijd omzetten in werk- en rusttijd. De ervaren student chauffeurs van WeDriveCars.nl brengen u veilig naar uw bestemming, terwijl u rustig kunt werken of gewoon uit kunt rusten voor de volgende belangrijke bespreking.

Veilig

Voordat de studentchauffeurs van WeDriveCars achter het stuur van uw auto plaats mogen nemen en u veilig kunnen vervoeren, moeten zij aan de onderstaande eisen voldoen.

  • Zij worden grondig gescreend en zijn in het bezit van een geldige VOG.
  • Zij krijgen een interne training en zijn daardoor in staat te rijden in alle merken auto’s
  • Zij zijn representatief en altijd in kostuum. 

Voordelen

Wij hebben een aantal voordelen van het gebruik van een studentchauffeur van WeDriveCars op een rijtje gezet:

  • Tijdwinst. Geen parkeerproblemen, de studentchauffeur van WeDriveCars rijdt tot voor de deur en komt nadat u klaar bent met uw afspraak weer voorrijden.
  • Efficiënt. Geen verloren tijd meer tijdens files en lange ritten. Terwijl de studentchauffeur van WeDriveCars u brengt naar uw bestemming kunt u rustig werken, telefonisch vergaderen of gewoon relaxed de krant lezen.
  • Veilig. De studentchauffeur van WeDriveCars is getraind om zich aan alle verkeersregels te houden en hoe hij moet handelen in uiteenlopende situaties.
  • Integer. Alle studentchauffeurs van WeDriveCars hebben een geheimhoudingsverklaring getekend zodat u verzekerd bent dat eventuele gevoelige informatie niet verspreid wordt
  • Goedkoop. Het inzetten van een studentchauffeur is prijstechnisch een stuk goedkoper dan het inhuren van een directiechauffeur.

Offerte aanvragen

Student chauffeur bij WeDriveCars

Heeft u een drukke baan waarvoor u veel onderweg bent? Kunt u de tijd die u achter het stuur van uw auto doorbrengt wel beter besteden? Dan heeft WeDriveCars dé oplossing voor u! Wij verzorgen chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord. Met een student chauffeur van WeDriveCars wordt de 'verloren' tijd achter het stuur omgezet in productieve tijd. Terwijl u comfortabel vervoerd wordt door onze student chauffeur kunt u rustig op de achterbank van de auto uw stukken doornemen of uw telefoontjes plegen. Met een student chauffeur heeft u geen stress door het drukke verkeer en de files die tijd en geld kosten. U hoeft zich nergens druk om te maken want onze ervaren en getrainde chauffeurs zijn op de meest uiteenlopende situaties voorbereid. Ook kunt u de reistijd benutten om tussen alle afspraken door even heerlijk te relaxen. Zo komt u fris en uitgerust op de plek van bestemming aan. U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplek want u wordt voor de deur afgezet. Na afloop van de bespreking wordt u weer netjes door onze student chauffeur opgehaald. Als u gebruik maakt van een student chauffeur van WeDriveCars zal dat veel rust brengen in uw drukke bestaan.

Student chauffeur: flexibel, betaalbaar en betrouwbaar!

Voordat een student chauffeur bij WeDriveCars aan de slag gaat is hij grondig gescreend. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Ze zijn netjes, beleefd, representatief en dragen altijd een kostuum. U kunt rekenen op hun discretie. U kunt tijdens het vervoer vrijuit spreken en die belangrijke telefoontjes plegen want alles wat onze chauffeurs horen zal nooit naar buiten komen. Hiervoor hebben zij een geheimhoudingsverklaring getekend. Onze chauffeurs zijn flexibel en voegen zich moeiteloos naar uw wensen. Wilt u ongestoord uw werk kunnen doen en in stilte vervoerd worden dan is dat geen enkel probleem. Heeft u behoefte aan een praatje dan geven onze chauffeurs daar graag gehoor aan. Wij houden van persoonlijk contact en zijn laagdrempelig. Wij zorgen ervoor dat u zich te allen tijde op uw gemak voelt en passen ons graag aan. Twijfelt u nog om een student chauffeur in te huren vanwege de hoge kosten? De kosten zullen u reuze meevallen. De inzet van een student chauffeur is prijstechnisch een stuk goedkoper dan het inhuren van een directiechauffeur. Wij hanteren een scherpe prijsstelling. Ook onze andere chauffeursdiensten zijn betaalbaar.

Voordelen van een student chauffeur

Als u zich laat vervoeren door een student chauffeur van WeDriveCars dan heeft dat levert dat vele voordelen op. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Allereerst is daar de enorme tijdwinst als u zich laat vervoeren. Reistijd wordt werktijd. De lange ritten met vaak de ergernis van files en het zoeken naar een parkeerplek liggen nu op het bordje van onze student chauffeur en u kunt deze tijd efficiënt besteden. U wordt veilig vervoerd omdat al onze chauffeurs een interne training hebben gehad en zich altijd aan de verkeersregels houden. Zij weten hoe zij moeten handelen in de meest uiteenlopende situaties. U verkeert in discreet en integer gezelschap zodat u al uw gevoelige zaken kunt afhandelen zonder dat u bang hoeft te zijn dat er iets uitlekt. Omdat u zich laat vervoeren kunt u ook probleemloos dat wijntje drinken bij een zakelijk diner of lunch. Of u kunt gezellig een borrel meedrinken en proosten op een geslaagde transactie. Met een student chauffeur heeft u eigenlijk altijd een BOB door wie u veilig vervoerd wordt. WeDriveCars is ontstaan uit een passie voor mobiliteit en die passie is er nog steeds. Voor elke mobiliteitsuitdaging hebben wij de oplossing! 

Meer informatie nodig over onze student chauffeurs?

Wilt u meer informatie hebben over de inzet van een student chauffeur? U kunt ons altijd bellen, WhatsAppen of ons via deze website benaderen. Wij geven u graag meer informatie over onze diensten. Heeft u speciale wensen dan kunt u deze altijd met ons bespreken. Wij bieden een oplossing op maat. Wij kunnen snel schakelen en voor spoedopdrachten kunnen wij vaak onze planning aanpassen. U kunt een offerte aanvragen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Als u kiest voor WeDriveCars dan wordt u veilig en comfortabel vervoerd door ervaren chauffeurs. Wij bieden onze diensten aan tegen betaalbare en eerlijke prijzen. De kosten kunt u direct online berekenen zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Laat u in stijl vervoeren door onze representatieve chauffeurs waar u mee voor de dag kunt komen. De kosten van een student chauffeur verdient u ruim terug omdat u productief en efficiënt werkt terwijl u vervoerd wordt. Al onze chauffeurs zijn erop getraind om de Nederlandse wegen te kennen zodat ze u ook zonder navigatie op de plek van bestemming kunnen brengen. Ervaar zelf hoeveel rust het brengt als u zich laat vervoeren door een student chauffeur. Vul de tijd die u anders kwijt bent achter het stuur in op uw eigen manier. Gebruik de achterbank van de auto als mobiel kantoor of als ontspanningsruimte. Aan u de keuze. Onze chauffeurs zijn flexibel en kunnen zich moeiteloos aanpassen. Neem vandaag nog contact met ons op, wij informeren u graag!

Offerte aanvragen