Student chauffeur van WeDriveCars

Student chauffeur nodig? Als u regelmatig een langere tijd van afspraak naar afspraak achter het stuur zit, heeft u zich ook vaak gerealiseerd  dat deze ‘verloren’ tijd totaal niet efficiënt is. Als u zelf tijdens deze lange ritten vol met  onvermijdelijke files achter het stuur zit, bent u dus niet productief en kost het tijd en geld.

WeDriveCars heeft voor u de oplossing! Met het inzetten van een student chauffeur kunt u deze reistijd omzetten in werk- en rusttijd. De ervaren student chauffeurs van WeDriveCars.nl brengen u veilig naar uw bestemming, terwijl u rustig kunt werken of gewoon uit kunt rusten voor de volgende belangrijke bespreking.

Veilig

Voordat de studentchauffeurs van WeDriveCars achter het stuur van uw auto plaats mogen nemen en u veilig kunnen vervoeren, moeten zij aan de onderstaande eisen voldoen.

  • Zij worden grondig gescreend en zijn in het bezit van een geldige VOG.
  • Zij krijgen een interne training en zijn daardoor in staat te rijden in alle merken auto’s
  • Zij zijn representatief en altijd in kostuum. 

Voordelen

Wij hebben een aantal voordelen van het gebruik van een studentchauffeur van WeDriveCars op een rijtje gezet:

  • Tijdwinst. Geen parkeerproblemen, de studentchauffeur van WeDriveCars rijdt tot voor de deur en komt nadat u klaar bent met uw afspraak weer voorrijden.
  • Efficiënt. Geen verloren tijd meer tijdens files en lange ritten. Terwijl de studentchauffeur van WeDriveCars u brengt naar uw bestemming kunt u rustig werken, telefonisch vergaderen of gewoon relaxed de krant lezen.
  • Veilig. De studentchauffeur van WeDriveCars is getraind om zich aan alle verkeersregels te houden en hoe hij moet handelen in uiteenlopende situaties.
  • Integer. Alle studentchauffeurs van WeDriveCars hebben een geheimhoudingsverklaring getekend zodat u verzekerd bent dat eventuele gevoelige informatie niet verspreid wordt
  • Goedkoop. Het inzetten van een studentchauffeur is prijstechnisch een stuk goedkoper dan het inhuren van een directiechauffeur.

Offerte aanvragen

Student chauffeur bij WeDriveCars

Bent u op zoek naar een student chauffeur? Bent u op zoek naar een bedrijf dat discretie hoog in het vaandel heeft staan zodat u belangrijke telefoontjes kunt plegen tijdens u rit van A naar B? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WeDriveCars. WeDriveCars is gevestigd in Den Haag maar vervoert al zijn klanten graag in de nabije omgeving. Al onze student chauffeurs zijn in het bezit van de juiste papieren en zij beschikken over een officiële VOG verklaring. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u uitgerust aan wilt komen op de plaats van bestemming of dat u ongestoord een belangrijk telefoontje wilt plegen terwijl u onderweg bent naar een afspraak. Het inlezen van een document kan ook een belangrijke reden zijn voor het inzetten van een student chauffeur. Wat de reden ook mag zijn dat u op zoek bent naar een professionele student chauffeur, bij WeDriveCars bent u aan het juiste adres.

Student chauffeur: flexibel, betaalbaar en betrouwbaar!

Op zoek naar een student chauffeur? WeDriveCars is gespecialiseerd in chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord. Wij bieden een totaaloplossing aan op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat het voor zakenlui erg prettig kan zijn als zij vervoerd worden naar hun afspraken. Ook als u een etentje heeft of een er borrel op het werk is, biedt een student chauffeur de ideale oplossing. Zo kunt u een lekkere wijntje bij het eten pakken of net een borreltje meer pakken omdat u zelf de auto niet hoeft te besturen. Dit is een verstandige keuze voor uzelf en voor de overige verkeersdeelnemers. WeDriveCars rijdt u in uw eigen auto van A naar B zodat u de volgende dag gewoon uw eigen auto voor de deur heeft staan. Onze diensten bieden wij aan tegen betaalbare en eerlijke prijzen. De kosten kunt u direct berekenen via deze website zodat u niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan. Wij bieden voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat aan. 

Netjes op pad met een student chauffeur

Wilt u meer weten over het inplannen van een student chauffeur? Heeft u plots een chauffeur nodig en wilt u gebruik maken van onze diensten? U kunt ons direct een WhatsApp bericht sturen. Daarnaast zijn wij telefonisch te allen tijde bereikbaar. WeDriveCars beschikt over nette en beleefde chauffeurs die gediplomeerd zijn of interne training gevolgd hebben. Wij staan bekend om het laagdrempelige en persoonlijke contact met onze klanten.

Offerte aanvragen