Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Prive chauffeur nodig?

Bent u op zoek naar een prive chauffeur? Bent u op zoek naar een prive chauffeur waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WeDriveCars. WeDriveCars is gevestigd in Den Haag, maar kan u overal in Nederland goed van dienst zijn. Heeft u binnenkort een zakenlunch, een gezellig etentje, een trouwerij of een feestje? Wilt of kunt niet zelf rijden? Dan kunt u bij WeDriveCars een prive chauffeur inhuren! Via deze website kunt u direct uw wensen aangeven. Daarnaast zijn wij altijd te bereiken via Whatsapp. Wij begrijpen als geen ander dat u na een gezellige zakenlunch niet met een borreltje op in de auto wilt stappen. Door gebruik te maken van een prive chauffeur kunt u genieten van een hapje en een drankje en komt onze prive chauffeur naar uw gewenste locatie. Hij of zij rijdt in uw auto naar uw woning of hotel en de volgende dag staat uw auto netjes bij u voor de deur. Daarnaast kan het erg prettig zijn om uw kostbare tijd goed te benutten terwijl u van A naar B reist. Huurt u een prive chauffeur in? Dan kunt u tijdens de reis documenten lezen, belletjes plegen of tot rust komen. De keuze is helemaal aan u.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Privé chauffeur van WeDriveCars: een goed idee!

Misschien denkt u bij het lezen van de titel: Een privé chauffeur? Dat is niets voor mij. Toch is een privé chauffeur vaker een goed idee dan u denkt. Want gebeurt het u ook weleens, dat u achter het stuur kruipt met een drankje te veel op, na die zakenlunch? Of rijdt u toch naar huis, na een lange en intensieve vergadering, waar uw hoofd nog van omloopt? Maakt u veel kilometers op de Nederlandse wegen en zijn dat eigenlijk welbeschouwd verloren werkuren? U kunt natuurlijk in veel gevallen een taxi bellen of een overnachting in een hotel boeken. Dat zijn wel dure en vaak niet handige opties. Een onveilige optie is in ieder geval om toch maar achter het stuur plaats te nemen en zelf te gaan rijden. WeDriveCars, waar we met passie werken aan mobiliteitsoplossingen, biedt u de ideale uitkomst met een privé chauffeur. U wordt door professionele chauffeurs volkomen ontzorgd en veilig thuisgebracht, in uw eigen auto.

Boeken van een privé chauffeur

WeDriveCars is gevestigd in Den Haag. Door onze gunstige ligging zijn we iedereen in Nederland en daarbuiten snel van dienst. Als u van tevoren weet dat u niet zelf wilt rijden of wilt zoeken naar een parkeerplaats, stellen wij graag een privé chauffeur ter beschikking. Wij ontzorgen u totaal en vervoeren u veilig van A naar B. Alles gaat heel gemakkelijk in z'n werk. U neemt comfortabel plaats op de achterbank en kunt ongestoord werken. Denk maar eens aan e-mails afhandelen, telefoontjes plegen of een vergadering voorbereiden. Dat is nog eens efficiëntie. Aan het eind van de dag, vol met verplichtingen en activiteiten, geeft het idee van niet zelf naar huis te hoeven rijden in het drukke verkeer met vaak files meteen al een ontspannen gevoel. Onze WeDriveCars privé chauffeur is ervaren en brengt u binnen korte tijd via de snelste route naar uw bestemming. Hij of zij bereidt de route keurig voor en houdt rekening met eventuele vertragingen. Bent u zelf al naar uw bestemming gereden, maar rijdt u liever niet zelf terug naar huis of naar een volgende bestemming? Een taxi bellen is eigenlijk niet bruikbaar, want dan blijft uw eigen auto achter en die moet u dan later weer op gaan halen. Neem in dat geval contact op met WeDriveCars. Onze privé chauffeur is snel geboekt via telefoon, Whatsapp of de website. Samen met een tweede chauffeur komt uw privé chauffeur op het gewenste tijdstip naar de vertreklocatie rijden. De privé chauffeur stapt vervolgens in uw auto en brengt u naar uw bestemming. De tweede chauffeur rijdt er met een WeDriveCars auto meteen achteraan. Uw auto wordt netjes geparkeerd en u kunt meteen afrekenen. Daarna vertrekken de chauffeurs samen weer. Correct om meteen te vermelden is dat WeDriveCars de scherpste prijsstelling heeft op het gebied van vervoersdiensten. Via onze handige rekentool rekent u in een mum van tijd de totale kosten uit.

Ervaren privé chauffeur

Bij WeDriveCars bent u verzekerd van een ervaren en professionele privé chauffeur. Hij of zij beschikt over uitmuntende rijvaardigheden en heeft een zeer grote kennis van alle etiquette op het gebied van vervoer. Al onze chauffeurs hebben een grondige screening ondergaan en zij hebben allemaal een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Elke privé chauffeur is in het bezit van een VOG, een Verklaring Omtrent Gedrag. Voor directievervoer leveren wij ook een privé chauffeur met certificaten CCV-D1, CCV-D2, CCV-D3 en CCV-D4. Een groot voordeel van onze privé chauffeur is, dat hij of zij ook andere taken kan uitvoeren, terwijl zij op u wachten om u naar uw volgende bestemming of naar huis te brengen. Onze privé chauffeurs hebben verder een uitgebreide kennis van het wegennetwerk in Nederland en Europa.

Privé chauffeur altijd beschikbaar

De privé chauffeur van WeDriveCars is altijd beschikbaar, zeven dagen per week en op ieder tijdstip. Doordat wij werken met een tweede chauffeur en niet naar u toekomen met het openbaar vervoer, bent u ervan verzekerd dat we altijd op tijd bij u zijn. De meest afgelegen locaties zijn voor de chauffeurs van WeDriveCars geen enkel probleem. WeDriveCars lost al uw mobiliteitsproblemen in een handomdraai op met onze totaaloplossingen op het gebied van chauffeursdiensten en personenvervoer. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, doch discretie staat zeker zo hoog. We werken daarom alleen met gediplomeerde en nette, beleefde chauffeurs, die er altijd tot in de puntjes verzorgd uitzien. Naast hun diploma's en certificaten volgen zij ook een interne opleiding. We houden wel van laagdrempelig contact. WeDriveCars schakelt snel wanneer de situatie dat vereist. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons in goede, veilige handen. Hebben we u overtuigd van de efficiëntie van onze privé chauffeur en bent u enthousiast geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden door kunnen spreken. En mocht u dit lezen en op het punt staan om tóch in de auto te stappen, terwijl dat niet verantwoord is? Neem geen risico op boetes of betrokkenheid bij een ongeluk door zelf te rijden. Zorg ervoor dat u en uw eventuele gezelschap veilig thuiskomen door het boeken van een privé chauffeur van WeDriveCars.