Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Prive chauffeur nodig?

Bent u op zoek naar een prive chauffeur? Bent u op zoek naar een prive chauffeur waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WeDriveCars. WeDriveCars is gevestigd in Den Haag, maar kan u overal in Nederland goed van dienst zijn. Heeft u binnenkort een zakenlunch, een gezellig etentje, een trouwerij of een feestje? Wilt of kunt niet zelf rijden? Dan kunt u bij WeDriveCars een prive chauffeur inhuren! Via deze website kunt u direct uw wensen aangeven. Daarnaast zijn wij altijd te bereiken via Whatsapp. Wij begrijpen als geen ander dat u na een gezellige zakenlunch niet met een borreltje op in de auto wilt stappen. Door gebruik te maken van een prive chauffeur kunt u genieten van een hapje en een drankje en komt onze prive chauffeur naar uw gewenste locatie. Hij of zij rijdt in uw auto naar uw woning of hotel en de volgende dag staat uw auto netjes bij u voor de deur. Daarnaast kan het erg prettig zijn om uw kostbare tijd goed te benutten terwijl u van A naar B reist. Huurt u een prive chauffeur in? Dan kunt u tijdens de reis documenten lezen, belletjes plegen of tot rust komen. De keuze is helemaal aan u.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Prive chauffeur van WeDriveCars

Zoekt u een privé chauffeur? Heeft u er genoeg van om zelf overal heen te moeten rijden en denkt u er daarom over om een privé chauffeur in te schakelen? Of heeft u tijdelijk wellicht geen beschikking over een eigen auto? Dan bent u nu op de juiste plaats beland. WeDriveCars biedt een totaaloplossing op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en andere mobiliteitsdiensten. WeDriveCars heeft veel privé chauffeurs in dienst, die u overal en op elk tijdstip veilig vervoeren. WeDriveCars is een ervaren bedrijf dat mensen in onze thuisstad Den Haag naar hun bestemming brengt en weer terug naar huis of hun hotel, maar natuurlijk rijden onze privé chauffeurs u ook buiten Den Haag overal heen. Zowel zakelijke als particuliere klanten weten ons te vinden en ervaren het gemak van een privé chauffeur. Aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact met ons op, via deze website of telefoon.

Prive chauffeur: zorgeloos rijden met goede service

WeDriveCars levert u met een luxueuze auto met privé chauffeur een zorgeloze en allround dienst. Onze nette en beleefde privé chauffeurs hebben jarenlange ervaring. Ze zijn allen gediplomeerd of hebben bij WeDriveCars een interne training gevolgd. Het huren van een auto met privé chauffeur is erg laagdrempelig en onze prijsstelling is scherp. Als u tijdelijk niet over een eigen auto kunt beschikken, brengt WeDriveCars u overal en komt u ontspannen op uw bestemming aan. Heel praktisch is het dat wanneer een privé chauffeur u rijdt, u uw tijd onderweg mooi kunt benutten door een telefonische vergadering te houden of wat achterstallig administratief werk te doen. Doordat u niet zelf hoeft deel te nemen aan het drukke verkeer of eentonig filerijden, komt u fit en ontspannen op uw bestemming. Al onze chauffeurs zijn discreet en representatief, en zij hebben bovendien een geheimhoudingsverklaring getekend. Ook zijn zij in het bezit van een VOG en minimaal een CCV-D1 diploma. Zij zijn getraind om te adequaat te handelen in een noodsituatie.

Direct een prive chauffeur inzetten

Heeft een privé chauffeur nodig voor langere tijd of slechts een dagdeel? WeDriveCars levert voor elke vervoersvraag maatwerk en verzorgt uw dienstverlening op een professionele manier, waarbij persoonlijk contact belangrijk is en het kwaliteitsniveau hoog. Uw veiligheid is altijd gegarandeerd. Bij WeDriveCars staan we erop dat de auto altijd netjes en hygiënische is schoongemaakt en goed is onderhouden, zodat de auto representatief is. Omdat wij snel kunnen schakelen kunt u van WeDriveCars op aan. Voor al onze gasten staat een flesje water gereed.