Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

AUTO MET CHAUFFEUR.

WeDriveCars is de ideale partner in het leveren van een luxueuze auto met een chauffeur, mocht u bijvoorbeeld (tijdelijk) niet over een eigen auto beschikken. Omdat onze chauffeurs niet in uw eigen auto rijden, ontlasten wij u met zaken zoals het onderhoud, reparatie en afschrijving. In overleg is deze dienst op afroep in te huren, zowel voor hele dagen als dagdelen. Wij bieden een superieure dienstverlening met verantwoorde prijzen. Al onze diensten worden op kwalitatief hoog niveau geleverd!

VOORDELEN.

Deze dienst kent veel gunstige aspecten en is in te schakelen in meerdere situaties. Dit biedt een allround en zorgeloze dienst en deze dienst is daarom uitermate geschikt voor directievervoer.

U hoeft hiervoor het eigen wagenpark niet aan te spreken of te belasten. Tijdens de rit kunt u uw tijd in de auto benutten zoals u dit wenst, denk bijvoorbeeld aan een telefonische vergadering, administratief werk, of ontspanning. Wij hebben representatieve, discrete chauffeurs, die een geheimhoudingsverklaring hebben getekend en in het bezit zijn van een VOG.

VEILIGHEID EN SERVICE

Onze directiechauffeurs zijn professionals en beschikken minimaal over een CCV-D1 diploma. Zij zijn opgeleid adequaat te kunnen reageren met bijvoorbeeld noodsituaties. Zij zijn altijd alert om de veiligheid van u en uw gasten te waarborgen. De auto wordt hygiënisch schoongemaakt, representatief onderhouden en wij hebben voor alle gasten een flesje water.