Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Chauffeursdiensten nodig?

Heeft u om een of andere reden een chauffeur nodig? Dan bent u bij WeDriveCars aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord en hebben jarenlange ervaring. U kunt bij ons terecht voor een directiechauffeur, een studentchauffeur, een bob-chauffeur of shuttle services. Als u gebruik maakt van onze chauffeursdiensten dan heeft dat veel voordelen. Met een directiechauffeur wordt u door een gediplomeerde chauffeur veilig naar uw bestemming gebracht terwijl u rustig doorwerkt of even rust neemt. Met een studentchauffeur wordt u net zo veilig vervoerd maar met dit verschil dat deze intern is opgeleid en goedkoper is. Voor al onze chauffeurs geldt dat zij grondig zijn gescreend en in het bezit zijn van een geldige VOG. Ze zijn in staat om in alle merken auto's te rijden en zijn representatief en altijd in kostuum. Al onze chauffeurs zijn netjes en beleefd en u zult zich bij hen op uw gemak voelen. Persoonlijk en laagdrempelig contact staat bij ons hoog in het vaandel. Ervaar het gemak van een ervaren chauffeur en laat u vervoeren door WeDriveCars.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

WeDriveCars voor allround chauffeursdiensten

Zoekt u al langer naar chauffeursdiensten? Bent u op zoek naar veilige en allround chauffeursdiensten voor uzelf of voor medewerkers van uw bedrijf? Wellicht ontvangt u binnenkort gasten die vervoerd moeten worden, op een veilige en nette manier? WeDriveCars biedt al jarenlang verschillende totaaloplossingen op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en andere mobiliteitsdiensten. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring en vervoeren zowel particuliere als zakelijke gasten veilig naar hun bestemming. WeDriveCars is gevestigd in Den Haag, maar vanzelfsprekend vervoeren wij iedereen ook ver daarbuiten. Weet u niet precies welke chauffeursdiensten u van ons af zou willen nemen, neem dan contact met ons op. Persoonlijk contact is waar wij op ons op onderscheiden. WeDriveCars biedt aan iedereen maatwerk, zodat de chauffeursdiensten helemaal aan uw wensen voldoen. Voor tijdelijke mobiliteitsoplossingen, permanente of welke vorm van mobiliteitsuitdaging ook, wij ontzorgen u en hanteren daarbij een scherpe prijsstelling. Wij leveren chauffeursdiensten waarbij uw veiligheid voorop staat en waarbij de chauffeurs altijd representatief, netjes en beleefd zijn.

Chauffeursdiensten is ideale oplossing

WeDriveCars biedt de ideale oplossing op maat om veilig van A naar B te komen in een luxueuze auto's met chauffeurs die zijn gediplomeerd of die bij WeDriveCars een interne training gevolgd hebben. U kunt ons op een laagdrempelige manier boeken, We kunnen snel schakelen, zodat we altijd op tijd op de bestemming aan komen. Heeft u tijdelijk geen eigen auto, is er een groep buitenlandse gasten die vervoerd moet worden of wellicht zoekt u een oplossing om de directie op permanente basis te vervoeren? U zult merken dat u door gebruik te maken van chauffeursdiensten, u veel tijd bespaart. Ook komt u of komen andere gasten uitgerust op de bestemming aan, aangezien er onderweg ontspannen kan worden en er zelfs werkzaamheden verricht kunnen worden. WeDriveCars verzekert u ervan dat onze chauffeurs, netjes, beleefd en discreet zijn en dat zij ook een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend.  

Chauffeursdiensten van WeDriveCars zijn veilig

Onze luxueuze auto's en de chauffeurs zijn representatief, professioneel en rijden te allen tijde veilig. Ze zijn allen in het bezit van een VOG en minimaal een CCV-D1 diploma. De chauffeurs van WeDriveCars zijn getraind om adequaat te handelen in noodsituaties. We richten onze chauffeursdiensten zodanig in dat we u of uw gasten op een hoog kwaliteitsniveau van A naar B vervoeren en natuurlijk ook weer veilig terug. Bij WeDriveCars zorgen we ervoor dat onze auto's altijd hygiënisch schoongemaakt zijn, netjes, goed onderhouden en een representatieve uitstraling hebben. WeDriveCars kan door jarenlange ervaring snel schakelen en is daarom geschikt voor elk mobiliteitsvraagstuk.