Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Chauffeursdiensten nodig?

Heeft u om een of andere reden een chauffeur nodig? Dan bent u bij WeDriveCars aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord en hebben jarenlange ervaring. U kunt bij ons terecht voor een directiechauffeur, een studentchauffeur, een bob-chauffeur of shuttle services. Als u gebruik maakt van onze chauffeursdiensten dan heeft dat veel voordelen. Met een directiechauffeur wordt u door een gediplomeerde chauffeur veilig naar uw bestemming gebracht terwijl u rustig doorwerkt of even rust neemt. Met een studentchauffeur wordt u net zo veilig vervoerd maar met dit verschil dat deze intern is opgeleid en goedkoper is. Voor al onze chauffeurs geldt dat zij grondig zijn gescreend en in het bezit zijn van een geldige VOG. Ze zijn in staat om in alle merken auto's te rijden en zijn representatief en altijd in kostuum. Al onze chauffeurs zijn netjes en beleefd en u zult zich bij hen op uw gemak voelen. Persoonlijk en laagdrempelig contact staat bij ons hoog in het vaandel. Ervaar het gemak van een ervaren chauffeur en laat u vervoeren door WeDriveCars.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

WeDriveCars voor allround chauffeursdiensten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat chauffeursdiensten aanbiedt? U heeft een zakenlunch, een gezellig etentje, een trouwerij of feestje? En u wilt of kunt niet zelf rijden? Zoekt u dan niet verder en neem direct contact op met WeDriveCars. WeDriveCars is gespecialiseerd in chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord. Wij leveren niet alleen een zeer professionele “Bob service”, maar wij zijn ook gespecialiseerd in andere chauffeursdiensten. Het idee is dat de Bob service niet alleen een laagdrempelige service is, het heeft ook een maatschappelijk doel, namelijk het verminderen van verkeersslachtoffers. Door onze chauffeursdiensten in te zetten kunt u een glaasje wijn meer nemen tijdens een lunch, diner of feest. Onze chauffeurs komen naar uw gewenste plaats en rijden in uw auto naar uw hotel, woning of kantoorpand. De volgende dag wordt u uitgeslapen wakker en staat uw auto netjes voor de deur. WeDriveCars biedt u de mogelijkheid om te genieten van een hapje en een drankje zonder dat u zelf in de auto moet stappen om naar huis te gaan.

Chauffeursdiensten inzetten door WeDriveCars

Naast het inzetten van onze chauffeursdiensten voor een fijne lunch of een gezellige avond met collega's en vrienden, kunt u ook onze chauffeursdiensten inzetten voor een zakelijke rit. WeDriveCars biedt een totaaloplossing voor chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. Het kan zijn dat u tijdelijk even niet zelf wilt rijden of dat u de tijd in de auto wilt spenderen aan het doorlezen van document of ongestoord een belangrijk telefoontje wilt plegen. Onze goed getrainde en ervaren chauffeurs brengen u veilig naar uw bestemming, terwijl u rustig kunt werken of uit kunt rusten voor uw volgende afspraak. WeDriveCars is ontstaan uit een passie voor mobiliteit. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VOG en hebben minimaal een CCVD-1 diploma. Een chauffeur van WeDriveCars bereidt zich goed voor op de route en houdt rekening met vertragingen, zodat u op tijd op de plek van bestemming aankomt. Door een chauffeur in te zetten zult u vele voordelen ervaren.

Meer weten over chauffeursdiensten van WeDriveCars?

Bent u benieuwd voor welke ritjes u ons in kunt zetten? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord voor het beantwoorden van al uw vragen. Onze chauffeurs zijn netjes, beleefd en flexibel. WeDriveCars vindt persoonlijk en laagdrempelig contact belangrijk. Wij willen graag dat u zich op uw gemak voelt terwijl onze chauffeur u vervoert.