Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Student chauffeur Leiden nodig?

Een student chauffeur Leiden nodig? U heeft een drukke baan en u wilt u reistijd benutten om ongestoord te kunnen werken of uit te rusten en zoekt daarom een privéchauffeur? Dan bent u bij WeDriveCars aan het juiste adres. Wij verzorgen chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord. Vervoer met een privéçhauffeur is één van onze specialiteiten. U kunt bij ons directiechauffeurs inhuren maar wij leveren ook goed opgeleide student chauffeur Leiden. Directiechauffeurs zijn minimaal in het bezit van een CCVD-1 diploma. Studentchauffeurs worden door onze directiechauffeurs intern opgeleid. Met de inzet van een student chauffeur kunt u uw reistijd omzetten in werk- en/of rusttijd. Onze studentchauffeurs zijn volledig gescreend en in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Zij brengen u veilig en comfortabel naar de gewenste locatie. Daarbij zijn ze representatief, integer en discreet. Gevoelige informatie wordt niet verspreid, daarvoor hebben onze chauffeurs een geheimhoudingsverklaring getekend. Een studentchauffeur levert tijdwinst op. U hoeft zich niet druk te maken over de route of een parkeerplek, wij rijden tot voor de deur!

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die gediplomeerd zijn of interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Student chauffeur Leiden: betaalbaar en betrouwbaar!

Het inzetten van een student chauffeur Leiden is prijstechnisch een stuk goedkoper dan het inhuren van een directiechauffeur. Wij bieden een betrouwbare en betaalbare een student chauffeur Leiden voor al uw zakelijke ritten. Wij hanteren scherpe prijzen voor al onze diensten. De studentchauffeurs moeten aan diverse eisen voldoen voordat zij achter het stuur van uw auto mogen plaatsnemen en u veilig kunnen vervoeren. Het gebruik van een studentchauffeur heeft diverse voordelen. Het is goedkoop, efficiënt en het is veilig omdat een studentchauffeur erop is getraind zich aan alle verkeersregels te houden en weet hoe hij moet handelen in uiteenlopende situaties.

Overige diensten

U kunt bij ons ook terecht voor andere chauffeursdiensten. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van mobiliteitsdiensten. WeDriveCars is ontstaan uit een passie voor mobiliteit. Wij verzorgen al jarenlang diverse oplossingen op maat. WeDriveCars kan snel schakelen en wij geloven in persoonlijk, laagdrempelig contact. Wij leveren een zeer professionele Bob service wat erg handig is als u toch meer alcohol hebt gedronken dan de bedoeling was tijden een zakenlunch, gezellig etentje of trouwerij. Door onze bob-chauffeur wordt u veilig thuis gebracht in uw eigen auto. Wij verzorgen ook Shuttle diensten en Valet parking diensten. Onze ervaren pendelchauffeurs brengen uw gasten veilig van en naar de diverse locaties. Wist u dat onze chauffeurs u met uw eigen auto naar uw afspraak kunnen rijden? En dat naar elke locatie in Nederland en in Europa?