Chauffeursdiensten op directieniveau

U kunt als directielid ongetwijfeld meer werk verrichten of efficiënter werken door de voordelen van onze directiechauffeursdienst. Nieuwsgierig geworden hoe? Lees hieronder verder:

Wat houdt de directiechauffeursdienst in?

Terwijl onze ervaren directiechauffeur u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt, kunt u achterin rustig werken, maar wellicht verzorgt dit ook een stuk ontspanning tijdens een hectische dag vol afspraken en verplichtingen.

Tijd is geld en dat weten wij van WeDriveCars als geen ander. Wij zorgen ervoor dat we de snelste routes naar u bestemming uitstippelen en de route goed voorbereiden en ook hierbij rekening houden bij eventuele vertragingen die we onderweg tegen kunnen komen.

Zonder omwegen zetten wij het onderscheidend vermogen van onze directiechauffeurs op een rij:

  • Chauffeurs hebben uitmuntende rij vaardigheden.
  • Tijdbesparend en tijd benutting.
  • Zijn een grondige screening ondergaan.
  • Veel kennis van het wegennetwerk in Nederland en Europa.
  • Zeer grote kennis van alle etiquette op gebied van directievervoer.
  • Grondige voorbereiding voor de beste en snelste route.
  • Goed opgeleid zodat u ongestoord en prettig kunt werken (wij kunnen Directiechauffeurs leveren met CCV-D1, CCV-D2, CCV-D3 en CCV-D4). Wat deze opleidingen inhouden kunt u hier vinden.
  • Discreet (al onze chauffeurs hebben een geheimhoudingsverklaring getekend en zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag)
  • Tijdens het wachten kan de directiechauffeur andere opdrachten voor u uitvoeren.

WeDriveCars biedt scherpe prijzen voor een directie chauffeur

Als u op zoek bent naar een nette en beleefde prive chauffeur dan bent u bij WeDriveCars aan het juiste adres. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. U kunt bij ons een gediplomeerde en ervaren directie chauffeur inhuren die u veilig en comfortabel naar de plek van bestemming brengt. De inzet van een directie chauffeur levert veel voordelen op. U kunt uw reistijd efficiënt benutten en op de achterbank van de auto uw documenten doornemen, telefoontjes plegen of heerlijk relaxen. U hoeft zich niet meer druk te maken over files of waar u uw auto moet parkeren, een directie chauffeur neemt u dit allemaal uit handen. Al onze directie chauffeurs zijn gediplomeerd en hebben minimaal het CCV-D1 diploma. Onze goed opgeleide chauffeurs houden zich netjes aan de verkeersregels en weten hoe zij in verschillende situatie adequaat moeten handelen. Met hun grondige kennis van het wegennetwerk in Nederland en Europa kunnen zij ook zonder navigatie de weg vinden. Onze chauffeurs zijn altijd in kostuum en zijn representatief. Persoonlijk en laagdrempelig contact staat bij ons hoog in het vaandel en u zult zich dan ook volkomen op uw gemak voelen bij uw chauffeur.

Discrete directie chauffeur inhuren

Een directie chauffeur inhuren bij WeDriveCars betekent dat u kunt rekenen op discretie en integriteit. Wat onze chauffeurs ook horen terwijl zij u vervoeren, niets daarvan zal ooit naar buiten komen. Al onze chauffeurs hebben een geheimhoudingsverklaring getekend. Ook zijn zij in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Met hun zeer grote kennis van etiquette op het gebied van directievervoer zult u nooit in onaangename situaties verzeild raken. Onze chauffeurs zijn toegankelijk en hebben een klantvriendelijke houding. U kunt dan ook een aangenaam gesprek met hen voeren als u daar prijs op stelt.

Scherpe prijzen

Wij bieden onze diensten aan tegen scherpe prijzen. U kunt online berekenen wat het inhuren van een directie chauffeur kost. Ook kunt u een offerte aanvragen. Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot vervoer, wij hebben voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat. Voor een spoedopdracht kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn flexibel en meestal lukt het om onze planning aan te passen.; wij kunnen snel schakelen. Laat u zich in het vervolg veilig en comfortabel vervoeren door een chauffeur van WeDriveCars? Neem gerust contact met ons op als u meer informatie nodig heeft.