Chauffeursdiensten op directieniveau

U kunt als directielid ongetwijfeld meer werk verrichten of efficiënter werken door de voordelen van onze directiechauffeursdienst. Nieuwsgierig geworden hoe? Lees hieronder verder:

Wat houdt de directiechauffeursdienst in?

Terwijl onze ervaren directiechauffeur u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt, kunt u achterin rustig werken, maar wellicht verzorgt dit ook een stuk ontspanning tijdens een hectische dag vol afspraken en verplichtingen.

Tijd is geld en dat weten wij van WeDriveCars als geen ander. Wij zorgen ervoor dat we de snelste routes naar u bestemming uitstippelen en de route goed voorbereiden en ook hierbij rekening houden bij eventuele vertragingen die we onderweg tegen kunnen komen.

Zonder omwegen zetten wij het onderscheidend vermogen van onze directiechauffeurs op een rij:

  • Chauffeurs hebben uitmuntende rij vaardigheden.
  • Tijdbesparend en tijd benutting.
  • Zijn een grondige screening ondergaan.
  • Veel kennis van het wegennetwerk in Nederland en Europa.
  • Zeer grote kennis van alle etiquette op gebied van directievervoer.
  • Grondige voorbereiding voor de beste en snelste route.
  • Goed opgeleid zodat u ongestoord en prettig kunt werken (wij kunnen Directiechauffeurs leveren met CCV-D1, CCV-D2, CCV-D3 en CCV-D4). Wat deze opleidingen inhouden kunt u hier vinden.
  • Discreet (al onze chauffeurs hebben een geheimhoudingsverklaring getekend en zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag)
  • Tijdens het wachten kan de directiechauffeur andere opdrachten voor u uitvoeren.

Directie chauffeur, netjes en beleefd!

Bent u directielid en haast u zich van de ene afspraak naar de andere? Met een directie chauffeur van WeDriveCars wordt u veilig en comfortabel vervoerd terwijl u rustig op de achterbank kunt werken of even tot rust komt tussen alle verplichtingen door. WeDriveCars is gespecialiseerd in chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. Als u een representatieve en professionele directie chauffeur zoekt die discreet en beleefd is dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze chauffeurs zijn grondig gescreend en zijn in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Ook zijn ze goed opgeleid en hebben minimaal een diploma CCVD-1. Ze zijn flexibel en zullen er alles aan doen om u een aangename rit te bezorgen. U hoeft niet bang te zijn dat er een woord naar buiten komt van wat u op de achterbank van de auto bespreekt. Onze chauffeurs hebben een geheimhoudingsverklaring getekend zodat u ervan verzekerd bent dat eventuele gevoelige informatie niet wordt verspreid. Directievervoer is de ideale manier van reizen voor de drukke top functionaris. U kunt van de achterbank van de auto uw mobiele kantoor maken of de tijd gebruiken om even rustig de krant te lezen. Ook een gezellig praatje met onze chauffeurs is mogelijk. Onze chauffeurs zijn flexibel, hebben een klantvriendelijke houding en zij spelen moeiteloos in op uw wensen. 

WeDriveCars biedt scherpe prijzen voor een directie chauffeur

Als u zich laat vervoeren door een directie chauffeur van WeDriveCars dan heeft dat verschillende voordelen. We zullen ze even voor u op een rijtje zetten. Door hun grondige training en opleiding hebben onze chauffeurs uitmuntende rijvaardigheden. Het levert u veel tijdwinst op die u efficiënt kunt gebruiken. Uw reistijd wordt omgezet in werktijd of tijd om even te ontspannen. U hoeft zich niet druk te maken over files of wegomleidingen. Onze chauffeurs hebben veel kennis van het wegennetwerk in Nederland en Europa en brengen u altijd op de plek van bestemming via de beste en snelste route. Onze chauffeurs houden zich altijd aan de verkeersregels zodat u veilig vervoerd wordt. U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats want onze chauffeurs zetten u voor de deur af en halen u daar ook weer netjes op. Tijdens het wachten kan de chauffeur andere opdrachten voor u uitvoeren. U kunt rekenen op een uiterste integere en discrete chauffeur die representatief is en zich correct en beleefd gedraagt. Ook stelt vervoer door een directie chauffeur u in staat om om bij een zakenlunch of zakendiner een wijntje te drinken of om met een borrel een geslaagde transactie te vieren.  U zult zich snel op uw gemak voelen in het gezelschap van een directie chauffeur van WeDriveCars.

Scherpe prijsstelling

Bent u bang dat de kosten voor de inzet van een directie chauffeur hoog zullen zijn? U zult verrast zijn door onze scherpe prijsstelling. Onze tarieven zijn transparant en goedkoop. U weet van te voren precies waar u aan toe bent. U kunt via deze website een offerte aanvragen. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. U kunt ons bellen, mailen, WhatsAppen of het contactformulier op deze website invullen. WeDriveCars is gespecialiseerd in chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord; wij bieden een totaaloplossing. WeDriveCars is ontstaan uit een passie voor mobiliteit en die passie hebben wij nog steeds. Wat voor mobiliteitsprobleem u ook heeft, WeDriveCars lost het graag voor u op. Wij hebben jarenlange ervaring en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wij kunnen snel schakelen en voor spoedopdrachten passen wij onze planning graag aan. Als u bij ons aanklopt voor een directie chauffeur om u te vervoeren dan hebben wij gegarandeerd de perfecte chauffeur voor u. Het is belangrijk dat het klikt tussen u en de chauffeur en wij zorgen voor een goede match.

Ervaar de mogelijkheden van een directie chauffeur

Bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben als het gaat om de inzet van een directie chauffeur? Heeft u speciale wensen? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. WeDriveCars denkt graag met u mee en geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden. Wilt u uw tijd beter besteden en geen energie en tijd meer verspillen aan lange autoritten met de nodige ergernis van files? WeDriveCars biedt uitkomst! Onze chauffeurs vervoeren u veilig en gerieflijk, u kunt alles aan hen overlaten. Na een lange werkdag zult u 's avonds minder vermoeid zijn als u zich laat vervoeren. De achterbank van de auto wordt uw mobiele kantoor waar u in alle rust uw telefoontjes kunt afhandelen en uw documenten kunt doornemen. Onze chauffeurs hanteren het motto: horen, zien en zwijgen. Zij zijn betrouwbaar en discreet. Terwijl u aan het vergaderen bent willen ze graag klusjes voor u uitvoeren zoals uw auto wassen, een boodschapje doen of belangrijke documenten wegbrengen. Onze chauffeurs zijn servicegericht en zijn beleefd en netjes. Vanzelfsprekend zijn ze altijd gekleed in kostuum. Een directie chauffeur is een uitkomst in het leven van een drukbezette zakenman of zakenvrouw. U zult merken dat er minder stress heeft en dat u zich beter kunt focussen op uw zakelijke activiteiten. WeDriveCars heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan en wij zijn laagdrempelig. Wij van WeDriveCars vervoeren u graag!