Chauffeursdiensten op directieniveau

U kunt als directielid ongetwijfeld meer werk verrichten of efficiënter werken door de voordelen van onze directiechauffeursdienst. Nieuwsgierig geworden hoe? Lees hieronder verder:

Wat houdt de directiechauffeursdienst in?

Terwijl onze ervaren directiechauffeur u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt, kunt u achterin rustig werken, maar wellicht verzorgt dit ook een stuk ontspanning tijdens een hectische dag vol afspraken en verplichtingen.

Tijd is geld en dat weten wij van WeDriveCars als geen ander. Wij zorgen ervoor dat we de snelste routes naar u bestemming uitstippelen en de route goed voorbereiden en ook hierbij rekening houden bij eventuele vertragingen die we onderweg tegen kunnen komen.

Zonder omwegen zetten wij het onderscheidend vermogen van onze directiechauffeurs op een rij:

  • Chauffeurs hebben uitmuntende rij vaardigheden.
  • Tijdbesparend en tijd benutting.
  • Zijn een grondige screening ondergaan.
  • Veel kennis van het wegennetwerk in Nederland en Europa.
  • Zeer grote kennis van alle etiquette op gebied van directievervoer.
  • Grondige voorbereiding voor de beste en snelste route.
  • Goed opgeleid zodat u ongestoord en prettig kunt werken (wij kunnen Directiechauffeurs leveren met CCV-D1, CCV-D2, CCV-D3 en CCV-D4). Wat deze opleidingen inhouden kunt u hier vinden.
  • Discreet (al onze chauffeurs hebben een geheimhoudingsverklaring getekend en zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag)
  • Tijdens het wachten kan de directiechauffeur andere opdrachten voor u uitvoeren.

Niet zelf rijden? Schakel een directie chauffeur in van WeDriveCars!

Denkt u weleens na over een directie chauffeur, als u weer eens uren in de file heeft gestaan? Klagen andere directieleden ook over de lange uren onderweg, onverwachte verkeersproblemen en daardoor het verlies van kostbare tijd? De oplossing is dichterbij dan u denkt: een directie chauffeur inschakelen van WeDriveCars! WeDriveCars is gevestigd in Den Haag. Door onze centrale ligging lossen wij de mobiliteitsproblemen van iedere directie op, want we zijn overal in Nederland en daarbuiten snel ter plaatse om u op een veilige manier op uw bestemming te brengen. U schakelt ons in als u vooraf weet dat er op een dag veel kilometers afgelegd moeten worden, maar ook als u onverwacht toch een drankje meer nuttigde dan de bedoeling was tijdens een zakenlunch of -diner. Anders zou u misschien een taxi bellen of een hotelovernachting boeken, maar met de professionele directie chauffeur van WeDriveCars heeft u een betere en goedkopere mogelijkheid voorhanden. U belt, wij halen u op en brengen u veilig waar u moet zijn. We hanteren scherpe tarieven voor onze vervoersdiensten en via onze handige rekentool kunt u in no time uitrekenen wat de totale kosten zijn.

Betrouwbare directie chauffeur

U kent het wel, bij de lunch of het diner werd een drankje te veel gedronken of het werd zo laat door intensief overleg, dat u erg vermoeid bent. Het is dan niet verstandig om achter het stuur te kruipen. Niet alleen omdat u dan uzelf en medeweggebruikers in gevaar bent, u bent met te veel alcohol in uw bloed ook nog eens strafbaar. WeDriveCars staat voor u klaar, op elk tijdstip dat u maar wenst. De directie chauffeur van WeDriveCars is altijd beschikbaar, zeven dagen per week. Omdat wij werken met een tweede chauffeur en niet naar u toe hoeven te komen met het openbaar vervoer, bent u ervan verzekerd dat we altijd op tijd bij u zijn. De meest afgelegen locaties zijn voor de chauffeurs van WeDriveCars geen enkel probleem. U belt eenvoudig met WeDriveCars of stuurt even een Whatsapp-berichtje. Ook via de website kunt u de directie chauffeur boeken. Hij of zij komt meteen met de tweede chauffeur van ons bedrijf naar u toegereden of op het afgesproken tijdstip. De directie chauffeur neemt plaats in uw auto en brengt u naar huis of naar een andere plaats. De tweede chauffeur rijdt er met een auto van We Drive Cars meteen achteraan. Uw auto wordt netjes geparkeerd en u kunt meteen afrekenen, waarna de chauffeurs samen weer vertrekken. Uw auto heeft u dus de volgende dag meteen weer bij de hand, in plaats van dat u later de auto weer op te moet halen omdat u met een taxi naar huis was gegaan. Dat levert een mooie tijdwinst op!

Directie chauffeur flexibel en ervaren

Gaat u een dag tegemoet waarop u op veel verschillende locaties wordt verwacht? Ook dan is het effeciënt om een directie chauffeur in te schakelen. U zit comfortabel op de achterbank en kunt uw tijd besteden aan uw e-mail bijwerken, telefoontjes plegen of een vergadering of presentatie voorbereiden. De directie chauffeur is ervaren en heeft vooraf de snelste route van en naar uw bestemmingen al uitgestippeld. De chauffeur houdt daarbij rekening met eventuele vertragingen, zodat u altijd op tijd arriveert op uw afspraken. Ontspan tussen de bestemmingen door en relax aan het einde van de dag, terwijl onze chauffeur u veilig vervoert. Vanzelfsprekend mag u ervan uitgaan dat onze directie chauffeur een ervaren en professionele chauffeur is. Hij of zij beschikt over uitmuntende rijvaardigheden en heeft een zeer grote kennis van alle vervoersetiquette. Alle chauffeurs van WeDriveCars hebben een grondige screening ondergaan. Ook hebben zij een geheimhoudingsverklaring ondertekend en beschikken ze over een VOG. Voor directievervoer leveren wij een chauffeur met certificaten CCV-D1, CCV-D2, CCV-D3 en CCV-D4. Een groot voordeel van de chauffeurs van WeDriveCars is, dat zij ook andere taken kunnen uitvoeren terwijl zij op u wachten om u naar uw volgende bestemming of naar huis te brengen. Onze chauffeurs hebben verder een uitgebreide kennis van het wegennetwerk in Nederland en Europa.

WeDriveCars lost mobiliteitsproblemen op

WeDriveCars lost al uw mobiliteitsproblemen in snel op met onze totaaloplossingen op maat voor chauffeursdiensten en personenvervoer. Persoonlijk contact en discretie staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel en geeft u de garantie dat wat u bespreekt in de auto met relaties of aan de telefoon, veilig is. Onze directie chauffeur is netjes, beleefd en ziet er altijd goed verzorgd uit. We werken alleen met ervaren, betrouwbare chauffeurs, die overigens ook altijd nog een interne opleiding volgen. WeDriveCars houdt van laagdrempeligheid, zodat iedereen met ons contact op kan nemen. We zijn het gewend om snel te schakelen als de situatie daarom vraagt. We kunnen ons voorstellen dat u nog wat meer informatie nodig heeft of dat u nog specifieke vragen aan ons wilt stellen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we met u samen de mogelijkheden bespreken. Maak het uzelf gemakkelijker door u door het drukke verkeer en de files te laten vervoeren, waarbij u geen werktijd verliest maar juist erbij krijgt. WeDriveCars brengt u veilig van A naar B!