Chauffeursdiensten op directieniveau

U kunt als directielid ongetwijfeld meer werk verrichten of efficiënter werken door de voordelen van onze directiechauffeursdienst. Nieuwsgierig geworden hoe? Lees hieronder verder:

Wat houdt de directiechauffeursdienst in?

Terwijl onze ervaren directiechauffeur u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt, kunt u achterin rustig werken, maar wellicht verzorgt dit ook een stuk ontspanning tijdens een hectische dag vol afspraken en verplichtingen.

Tijd is geld en dat weten wij van WeDriveCars als geen ander. Wij zorgen ervoor dat we de snelste routes naar u bestemming uitstippelen en de route goed voorbereiden en ook hierbij rekening houden bij eventuele vertragingen die we onderweg tegen kunnen komen.

Zonder omwegen zetten wij het onderscheidend vermogen van onze directiechauffeurs op een rij:

  • Chauffeurs hebben uitmuntende rij vaardigheden.
  • Tijdbesparend en tijd benutting.
  • Zijn een grondige screening ondergaan.
  • Veel kennis van het wegennetwerk in Nederland en Europa.
  • Zeer grote kennis van alle etiquette op gebied van directievervoer.
  • Grondige voorbereiding voor de beste en snelste route.
  • Goed opgeleid zodat u ongestoord en prettig kunt werken (wij kunnen Directiechauffeurs leveren met CCV-D1, CCV-D2, CCV-D3 en CCV-D4). Wat deze opleidingen inhouden kunt u hier vinden.
  • Discreet (al onze chauffeurs hebben een geheimhoudingsverklaring getekend en zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag)
  • Tijdens het wachten kan de directiechauffeur andere opdrachten voor u uitvoeren.

Directie chauffeur, netjes en beleefd!

Bent u op zoek naar een directie chauffeur? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt over het vervoer van de directie? Zoek dan niet verder. U bent van harte welkom bij WeDriveCars in Den Haag. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn als u een directie chauffeur nodig heeft en wij weten als geen ander wat wij voor u en de directieleden kunnen betekenen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat een drukbezette manager ook de tijd die in de auto wordt doorgebracht goed wilt benutten. WeDriveCars biedt u de mogelijkheid aan om uw belangrijke telefoontjes of andere werkzaamheden uit te voeren terwijl u onderweg bent. Onze chauffeurs staan graag voor u klaar om u op uw gewenste locatie af te zetten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze diensten en neem vrijblijvend contact op om uw wensen met ons te delen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

WeDriveCars biedt scherpe prijzen voor een directie chauffeur

Zoekt u een betrouwbare directie chauffeur? WeDriveCars is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het vervoer van directieleden. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u uw reistijd goed en ongestoord wilt benutten. Door gebruik te maken van de chauffeurs van WeDriveCars kan dat gerealiseerd worden. U bent bij WeDriveCars aan het juiste adres voor chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord. Wij zijn gespecialiseerd in directievervoer en wij brengen u naar de plaats van bestemming in een luxe en comfortabele auto. Bij directievervoer kunt u gebruik maken van een directiechauffeur of een studentchauffeur. Onze nette en beleefde directiechauffeurs zijn gediplomeerd en hebben minimaal een diploma CCVD-1. Al onze chauffeurs zijn integer en discreet. Directie chauffeur is de ideale manier van reizen voor directeuren, managers en zakenmensen. WeDriveCars biedt u zeer scherpe prijzen aan voor het vervoeren van uw directie. Directievervoer heeft veel voordelen. Het levert tijdwinst op, is efficiënt, veilig, goedkoop en u wordt veilig vervoerd door onze representatieve chauffeurs.

Meer weten over een directie chauffeur?

Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor uw wensen. Heeft u binnenkort een zakendiner en wilt u genieten van een hapje en een drankje? WeDriveCars biedt u de totaaloplossing aan op het gebied van chauffeursdiensten. WeDriveCars is ontstaan uit een passie voor mobiliteit. Wij verzorgen al jarenlang diverse mobiliteitsoplossingen voor onze klanten.