Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Chauffeursdienst nodig?

Bent u op zoek naar een chauffeursdienst? Zoekt u een totaaloplossing voor uw mobiliteitsuitdagingen door gebruik te maken van een chauffeursdienst? Zoek niet verder, want WeDriveCars biedt totaaloplossingen op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en allerlei andere mobiliteitsdiensten. WeDriveCars heeft jarenlange ervaring en heeft veel chauffeurs in dienst, die ook veel ervaring hebben en u, uw directie of uw personeel veilig vervoeren. Onze basis is Den Haag, maar vanzelfsprekend vervoeren wij u ver daarbuiten. Beschikt u tijdelijk niet over een eigen auto of wilt u standaard een chauffeursdienst afnemen? WeDriveCars levert maatwerk, zodat de chauffeursdienst op uw wensen aansluit. Wij hanteren daarbij een scherpe prijsstelling. Zowel zakelijke en particuliere klanten ervaren het gemak van een chauffeursdienst. Aarzel niet en neem contact met ons op, zodat WeDriveCars kan laten zien wat we voor u kunnen beteken.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

 • Scherpe prijsstelling
 • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
 • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
 • Persoonlijk contact!
 • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
 • Laagdrempelig contact!
 • We kunnen snel schakelen!
 • Jarenlange ervaring!

WeDriveCars voor uw allround chauffeursdienst

Bent u op zoek naar chauffeursdienst? Heeft u binnenkort een feestje of een zakelijke lunch, waar u niet wilt kijken naar een glaasje wijn minder of meer? Vindt u het prettig als u tijdens een lange rit uit kan rusten in plaats van achter het stuur te moeten kruipen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij WeDriveCars. WeDriveCars biedt u graag zijn chauffeursdienst aan voor het vervoeren van personen van a naar b. Door gebruik te maken van een chauffeur van WeDriveCars kunt u genieten van een hapje en een drankje en komt onze privé chauffeur naar uw gewenste plaats. WeDriveCars is gevestigd in Den Haag, maar kan u overal in Nederland goed van dienst zijn. Wij bieden u een totaaloplossing voor chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. Voor elke mobiliteitsuitdaging bieden wij een oplossing op maat. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij een chauffeursdienst voor u in kunnen zetten? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen direct een chauffeur voor u in.

Chauffeursdienst inzetten bij WeDriveCars

WeDriveCars beschikt over een groot team van chauffeurs dat graag voor u aan de slag gaat. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u kan uitrusten tijdens een rit, een drankje kan drinken tijdens een lunch of diner of als u een dansje waagt op een feest. Een chauffeur van WeDriveCars komt graag naar uw locatie. Zij rijden in uw auto naar uw woning, hotel of naar uw kantoorpand. Hierdoor kunt u genieten van een hapje en een drankje of kunt u uitgerust van en naar uw afspraak worden gebracht. Uw auto staat de volgende morgen netjes voor uw deur, terwijl u veilig bent thuis gebracht. Voordat de chauffeurs van WeDriveCars achter het stuur van uw auto plaats mogen nemen en u veilig kunnen vervoeren, moeten zij aan de onderstaande eisen voldoen.

 • Zij worden grondig gescreend en zijn in het bezit van een geldige VOG,

 • Zij krijgen een interne training en zijn daardoor in staat te rijden in alle merken auto’s,

 • Zij zijn representatief en altijd in kostuum. 

Meer weten over ons aangeboden chauffeursdienst?

Wilt u meer weten over de diensten die wij u aanbieden als chauffeur? Uw chauffeur bereidt zich goed voor op de route en houdt rekening met vertragingen, zodat u op tijd op de plek van bestemming aankomt. Ervaar de voordelen die de inzet van een chauffeur met zich meebrengt en neem vandaag nog contact met ons op.