Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Studentenchauffeurs nodig?

Bent u op zoek naar studentenchauffeurs? Heeft u binnenkort een groot evenement en wilt u uw zakelijke klanten op een veilige en georganiseerde wijze thuis brengen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WeDriveCars. WeDriveCars is een begrip in Den Haag en ver daarbuiten. Door onze jarenlange ervaring weten vele zakelijke en particulieren klanten ons te vinden en zij maken veel en graag gebruik van onze service. Wij werken met een grote groep van professionele studentenchauffeurs die graag voor u klaar staan. Al onze studentenchauffeurs worden door onze eigen gediplomeerde directiechauffeurs intern opgeleid. Alle studentenchauffeurs zijn volledig gescreend en in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Klinkt dit u als muziek in de oren? Als u op zoek bent naar studentenchauffeurs die u van A naar B rijden in uw eigen auto bent u bij WeDriveCars aan het juiste adres. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Studentenchauffeurs gemakkelijk in te zetten

Studentenchauffeurs nodig? Via deze website kunt u gemakkelijk en snel uw wensen doorgeven. Bent u op locatie en heeft u snel een studentenchauffeur nodig? U kunt ons dan direct een Whatsappje sturen. Wij zijn flexibel, werken met duidelijke afspraken en hanteren scherpe prijzen. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Door een studentenchauffeur in te huren kunt u ontspannen en de benodigde documenten lezen of een belletje plegen terwijl u van A naar B wordt gebracht. WeDriveCars biedt u dé oplossing aan voor het het vervoeren van klanten en van uzelf.  Door onze jarenlange ervaring kunnen wij chauffeursdiensten verzorgen in de breedste zin van het woord. Het vervoeren van onze klanten met een privéchauffeur is één van onze specialiteiten. Wij bieden u de totaaloplossing aan op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. Voor elke mobiliteitsuitdaging is er een oplossing op maat. Het is onze taak om u veilig en comfortabel naar de door u gewenste locatie te brengen. De studentenchauffeurs zijn stuk voor stuk geselecteerd op bepaalde eigenschappen. Zij zijn representatief, integer en discreet. Gevoelige informatie wordt niet verspreid. Onze medewerkers hebben daarvoor een geheimhoudingsverklaring getekend.

Ervaar de voordelen van onze studentenchauffeurs

U heeft een zakenlunch, een gezellig etentje, een trouwerij of feestje? Wilt u meer weten over het inzetten van studentenchauffeurs? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. Door een student chauffeur in te huren kunt u uw reistijd omzetten in werk- en/of rusttijd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord.