Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Studentenchauffeur nodig?

Bent u op zoek naar een studentenchauffeur? Moet u regelmatig langere afstanden rijden naar zakelijke klanten? Kunt u uw kostbare tijd beter gebruiken en bent u op zoek naar een studentenchauffeur? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WeDriveCars in Den Haag. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u niet alleen in Den Haag van dienst zijn maar werken wij ook in diverse andere steden. Wij zijn flexibel, werken met duidelijke afspraken en hanteren scherpe prijzen. Wij begrijpen als geen ander dat het gemakkelijk is als u tijdens een lange rit documenten door kunt lezen of een mail kunt typen; dit kunt u niet doen als u zelf rijdt. Door een studentenchauffeur in te huren kunt u ontspannen en de benodigde documenten lezen of een belletje plegen. Het grote voordeel van de diensten van WeDriveCars is dat u uw eigen auto bij u heeft. Ook als u een zakelijke lunch heeft ingepland kunt u met uw eigen auto naar de locatie rijden en kunt u een studentenchauffeur inzetten voor een veilige terugkeer van uw auto en uzelf. Klinkt dit u als muziek in de oren? Als u op zoek bent naar een studentenchauffeur bent u bij WeDriveCars aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Goed getrainde studentenchauffeur

Vindt u de lange autoritten zonde van uw tijd en bent u op zoek naar een studentenchauffeur? Dan bent u bij WeDriveCars aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons onder andere terecht voor een goed getrainde studentenchauffeur die u comfortabel, snel en veilig naar uw plek van bestemming brengt. Wat u ook voor mobiliteitswensen heeft, WeDriveCars gaat graag elke uitdaging aan om u te kunnen vervoeren. Niet iedereen kan zomaar achter het stuur van onze auto's plaatsnemen want wij stellen hoge eisen aan onze chauffeurs. Ze moeten in het bezit zijn van een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag) en zijn grondig gescreend. Alle chauffeurs zijn discreet, integer en betrouwbaar. U kunt op de achterbank van de auto uw telefoontjes plegen waar gegarandeerd niets van naar buiten komt. Hiervoor hebben de chauffeurs van WeDriveCars een geheimhoudingsverklaring getekend. Met een gedegen interne training kunnen zij met elke situatie omgaan zodat zij u veilig brengen op de plek waar u wilt zijn. Wij hebben een passie voor mobiliteit en willen graag dat het een aangename rit. Onze chauffeurs zijn toegankelijk en zorgen voor een prettige sfeer. 

Betaalbare studentenchauffeur

Wij bieden u een studentenchauffeur aan tegen betaalbare, goedkope prijzen. Het inzetten van een studentenchauffeur is prijstechnisch veel goedkoper dan het inhuren van een directiechauffeur. Als u zich laat rijden dan ervaart u geen stress en komt u topfit op uw bestemming aan. Er is geen verloren tijd door files en u kunt uw reistijd efficiënt benutten. Daarbij hoeft u niet te zoeken naar een parkeerplek, uw studentenchauffeur regelt dat allemaal voor u. U hoeft enkel voor de deur uit te stappen en u wordt daar ook weer op de afgesproken tijd opgehaald. 

Studentenchauffeur regelen met WeDriveCars

Een studentenchauffeur is ook een uitkomst als u bijvoorbeeld naar een feest of een zakelijke bijeenkomst gaat. U kunt rustig uw drankje drinken zonder dat er risico is op fouten in het verkeer. Wilt u meer informatie over de inzet van een studentenchauffeur? Wij nodigen u uit om eerst de uitgebreide informatie op deze website te lezen. Als u nog vragen heeft dan horen wij die graag. U kunt ons telefonisch benaderen of via de app. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen. Wij hebben een passie voor mobiliteit en helpen u graag bij het zoeken naar een oplossing voor uw probleem. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al vele veilige ritten gereden.