Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Studentenchauffeur nodig?

Bent u op zoek naar een studentenchauffeur? Moet u regelmatig langere afstanden rijden naar zakelijke klanten? Kunt u uw kostbare tijd beter gebruiken en bent u op zoek naar een studentenchauffeur? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WeDriveCars in Den Haag. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u niet alleen in Den Haag van dienst zijn maar werken wij ook in diverse andere steden. Wij zijn flexibel, werken met duidelijke afspraken en hanteren scherpe prijzen. Wij begrijpen als geen ander dat het gemakkelijk is als u tijdens een lange rit documenten door kunt lezen of een mail kunt typen; dit kunt u niet doen als u zelf rijdt. Door een studentenchauffeur in te huren kunt u ontspannen en de benodigde documenten lezen of een belletje plegen. Het grote voordeel van de diensten van WeDriveCars is dat u uw eigen auto bij u heeft. Ook als u een zakelijke lunch heeft ingepland kunt u met uw eigen auto naar de locatie rijden en kunt u een studentenchauffeur inzetten voor een veilige terugkeer van uw auto en uzelf. Klinkt dit u als muziek in de oren? Als u op zoek bent naar een studentenchauffeur bent u bij WeDriveCars aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Studentenchauffeur inhuren?

Op zoek naar een studentenchauffeur? WeDriveCars is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u dé oplossing aan bij het het vervoeren van klanten en van uzelf. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij chauffeursdiensten verzorgen in de breedste zin van het woord. Vervoer met een privéchauffeur is één van onze specialiteiten. Al onze studentenchauffeurs worden door onze eigen gediplomeerde directiechauffeurs intern opgeleid. Alle studentenchauffeurs zijn volledig gescreend en in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Het is onze taak om u veilig en comfortabel naar de door u gewenste locatie te brengen. Wij hebben onze studentenchauffeurs geselecteerd op diverse eigenschappen. Zij zijn representatief, integer en discreet. Gevoelige informatie wordt niet verspreid. Onze medewerkers hebben daarvoor een geheimhoudingsverklaring getekend. WeDriveCars hanteert scherpe prijzen voor al zijn diensten.

Ontdek de voordelen van een studentenchauffeur

Wilt u meer weten over de voordelen van het inhuren van een studentenchauffeur? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en neem direct contact met ons op. WeDriveCars biedt u de totaaloplossing aan op het gebied van mobiliteitsdiensten. Wij verzorgen al jaren voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.