Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Studentenchauffeur nodig?

Bent u op zoek naar een studentenchauffeur? Bent u op zoek naar een studentenchauffeur waar u van op aan kunt? Zoek dan niet verder. Bij WeDriveCars bent u aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het vervoeren van personen. Onze medewerkers weten als geen ander wat zij voor u kunnen betekenen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van studentenchauffeurs tegen schappelijke prijzen. Wat voor een mobiliteitsuitdaging u ook heeft, WeDriveCars heeft altijd een passende oplossing. U wordt in een luxe en comfortabele auto naar de plaats van bestemming gebracht. WeDriveCars biedt u nette en beleefde chauffeurs aan die gediplomeerd zijn of een interne training gevolgd hebben. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Voordelen van een studentenchauffeur

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare studentenchauffeur? Bij WeDriveCars bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar professionele studenten chauffeurs. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een VOG en hebben de juiste opleidingen gevolgd. Al onze chauffeurs zijn integer, discreet, beleefd en representatief. De studenten chauffeurs nemen plaats achter het stuur van uw auto. Niet iedere student kan zomaar voor ons aan de slag. Zij moeten voldoen aan bepaalde eisen zodat u er zeker van kunt zijn dat uw auto en uzelf in goede handen zijn. Onze studenten krijgen een interne training en kunnen probleemloos in alle merken auto’s rijden. Wij zorgen ervoor dat zij representatief zijn en dat betekent onder andere dat zij altijd in kostuum verschijnen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Daarnaast kunt u gemakkelijk online een offerte aanvragen. WeDriveCars kan u zeer scherpe prijzen aanbieden omdat wij gescreende studenten in kunnen zetten. Wij bieden dus de oplossing voor betrouwbare en een nette studentenchauffeur.

Direct een studentenchauffeur inhuren?

WeDriveCars biedt u een totaaloplossing aan op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. Voor elke mobiliteitsuitdaging bieden wij u een passende oplossing op maat aan. Wij vinden persoonlijk contact en korte lijnen erg belangrijk. Hierdoor houden wij het contact met onze klanten goed en kunnen wij u goed van dienst zijn. Door gebruik te maken van een studenten chauffeur bent u verzekerd van vele voordelen. U bespaart veel tijd, u heeft geen parkeerproblemen en wij rijden tot voor uw deur! Wij bieden u laagdrempelig contact aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zien uw belletje graag tegemoet.