Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Studentenchauffeur Den Haag nodig?

Op zoek naar een studentenchauffeur Den Haag? Zit u regelmatig langere tijd achter het stuur en vindt u dat u deze tijd wel beter kunt benutten? Dan heeft WeDriveCars de oplossing voor u. Wij verzorgen chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord. Vervoer met een privéchauffeur is één van onze specialiteiten. U kunt bij ons een goed opgeleide studentenchauffeur Den Haag inhuren die u veilig en comfortabel naar de gewenste locatie brengt.

Studentenchauffeurs worden door onze directiechauffeurs zeer goed intern opgeleid. Onze directiechauffeurs zijn minimaal in het bezit van een CCVD-1 diploma. Met de inzet van een studentenchauffeur Den Haag kunt u uw reistijd omzetten in werk- en/of rusttijd. Onze studentenchauffeurs zijn volledig gescreend en in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Daarbij zijn ze representatief, integer en discreet. Gevoelige informatie wordt niet verspreid, daarvoor hebben onze chauffeurs een geheimhoudingsverklaring getekend. De studentenchauffeur is getraind om zich aan alle verkeersregels te houden en weet hoe hij moet handelen in uiteenlopende situaties. Een studentenchauffeur Den Haag levert tijdwinst op. U hoeft zich niet druk te maken over de route of een parkeerplek, wij rijden tot voor de deur.

  Offerte aanvragen

  Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die gediplomeerd zijn of interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

  Studentenchauffeur Den Haag voor een scherpe prijs

  Het inzetten van een studentenchauffeur Den Haag is prijstechnisch een stuk goedkoper dan het inhuren van een directiechauffeur. Wij hanteren scherpe prijzen voor alle mobiliteitsdiensten. U kunt bij ons ook terecht voor andere chauffeursdiensten. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van mobiliteitsdiensten. Voor elke mobiliteitsuitdaging hebben wij altijd een passende oplossing! WeDriveCars is ontstaan uit een passie voor mobiliteit. Wij verzorgen al jarenlang diverse oplossingen op maat. WeDriveCars kan snel schakelen en wij vinden persoonlijk, laagdrempelig contact erg belangrijk.

  WeDriveCars voor elke mobiliteitsuitdaging!

  Wij leveren eveneens een zeer professionele Bob service wat erg handig is als u toch meer alcohol hebt gedronken dan de bedoeling was tijdens een zakenlunch, gezellig etentje of trouwerij. Door onze bob-chauffeur wordt u veilig thuis gebracht in uw eigen auto. Onze Bob service is laagdrempelig en dient tegelijk een maatschappelijk doel: het verminder het aantal verkeersslachtoffers door het gebruik van alcohol en drugs. U kunt bij ons ook terecht voor Shuttle diensten en Valet parking diensten. Uw gasten hoeven geen lange afstand (in de regen) te lopen. Onze ervaren pendelchauffeurs brengen uw gasten veilig van en naar diverse locaties. Wist u dat onze chauffeurs u met uw eigen auto naar uw afspraak kunnen rijden? En dat dit naar elke locatie in Nederland en zelfs Europa mogelijk is?