Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Studentchauffeur nodig?

Bent u op zoek naar een studentchauffeur? Bent u op zoek naar een studentchauffeur zodat u uw werk kunt blijven uitvoeren terwijl u van A naar B reist? Zoekt u dan niet verder! Als u uw reistijd beter in wilt delen kunt u direct contact opnemen met WeDriveCars. WeDriveCars biedt u de mogelijkheid aan om direct een studentchauffeur in te zetten die u van A naar B rijdt. WeDriveCars is op een gemakkelijke en laagdrempelige manier te bereiken en biedt aan al onze klanten de diensten van studentchauffeurs op maat aan. Wij begrijpen dat u het soms zat bent om in een file te rijden terwijl er nog zoveel werk op u ligt te wachten. Zet uw reistijd om in werktijd of in rusttijd en neem direct contact op met WeDriveCars. WeDriveCars is gevestigd in Den Haag maar vervoert natuurlijk ook ver daarbuiten. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en andere mobiliteitsdiensten.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Studentchauffeur: flexibel, betaalbaar en betrouwbaar!

Zit u regelmatig langere tijd achter het stuur en haast u zich van afspraak naar afspraak? Vindt u dat u deze tijd wel beter kunt benutten? Dan biedt een studentchauffeur van WeDriveCars uitkomst. De tijd die u achter het stuur doorbrengt met daarbij vaak nog de ergernis van files kunt u wel beter benutten. Achter het stuur van uw auto bent u totaal niet productief dus het kost tijd én geld. Als u een drukke baan heeft dan snijdt het mes met een studentchauffeur aan twee kanten. U vermijdt stress en er komt meer rust in uw leven én u kunt uw reistijd benutten om ongestoord te kunnen werken. U kunt met een studentchauffeur uw reistijd omzetten in werk- en/of rusttijd. De ervaren studentchauffeurs van WeDriveCars.nl brengen u veilig naar uw bestemming, terwijl u rustig kunt werken of gewoon uit kunt rusten voor de volgende belangrijke bespreking. U wordt comfortabel vervoerd, hoeft zich nergens druk over te maken en komt uitgerust aan op de gewenst bestemming. Bent u bang dat de kosten van een chauffeur erg hoog zijn? Dat valt reuze mee. De inzet van een studentchauffeur is prijstechnisch een stuk goedkoper dan het inhuren van een directiechauffeur. Wij hanteren een scherpe prijsstellling.

Betrouwbare studentchauffeur

Natuurlijk zijn onze studentchauffeurs voordat ze bij ons aan de slag gaan grondig gescreend. Ze zijn in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag), ze zijn representatief en altijd in kostuum. Met onze studentchauffeurs kunt u voor de dag komen. Vanzelfsprekend zijn ze ook integer en discreet. Alles wat ze horen tijdens het vervoer zal nooit naar buiten komen. Hiervoor hebben ze een geheimhoudingsverklaring getekend zodat u zeker weet dat eventuele gevoelige informatie niet wordt verspreid. U kunt rustig uw belangrijke telefoontjes plegen tijdens de rit, bij onze studentchauffeurs bent u verzekerd van discretie. Onze chauffeurs zijn flexibel en kunnen zich probleemloos aanpassen. Wilt u in alle stilte belangrijke documenten door kunnen lezen terwijl u vervoerd wordt? Van onze chauffeurs krijgt u daarvoor alle gelegenheid. Het kan ook zijn dat u juist behoefte heeft aan een praatje en ook daarin komen onze chauffeurs u graag tegemoet. Als u zich laat vervoeren door een studentchauffeur van WeDriveCars levert dat vele voordelen op. Wij zullen ze nog even voor u op een rijtje zetten.

Voordelen studentchauffeur

Vervoer door een studentchauffeur levert u tijdwinst op. U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats om van daar misschien nog een eind te moeten lopen naar uw bestemming. Onze chauffeur zet u voor de deur af en komt u op de afgesproken tijd weer ophalen. Vervoer met een chauffeur is efficiënt omdat er tijdens lange ritten en files geen tijd meer verloren gaat. U kunt uw telefoontjes plegen, documenten doorlezen of lekker even relaxen. U rijdt veilig omdat onze chauffeurs zich aan alle verkeersregels houden en getraind zijn om met de meest uiteenlopende situaties om te gaan. Onze chauffeurs zijn discreet en integer zodat u gewoon uw zaken kunt afhandelen zonder dat u bang hoeft te zijn dat er iets uitlekt. Drinkt u graag een wijntje bij uw zakendiner of zakenlunch? Houdt u van een borrel om een geslaagde zakelijke transactie te vieren? Met een studentchauffeur is dat geen enkel probleem. De kosten voor een studentchauffeur zullen u reuze meevallen; een studentchauffeur is goedkoper dan u denkt en is alleszins betaalbaar. WeDriveCars is ontstaan uit een passie voor mobiliteit en die passie hebben wij nog steeds. Welk mobiliteitsprobleem u ook heeft, WeDriveCars lost ze graag voor u op! U wordt door onze chauffeurs altijd veilig en comfortabel vervoerd. Al onze studentchauffeurs hebben een interne training gehad en zijn in staat om in alle merken auto's te rijden.

Meer weten over studentchauffeur?

Heeft u nog vragen over het inhuren van een studentchauffeur en wilt u bijvoorbeeld weten hoe u deze kunt inplannen? U kunt te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen of een WhatsApp bericht sturen. Ook kunt u via deze website een offerte aanvragen. Met WeDriveCars gaat u uw zakelijke autoritten heel anders beleven. Een reistijd die anders enkel tijd kost met daarbij vaak nog de ergernis van files en omleidingen, wordt omgezet in een productieve tijd of relaxtijd. U kunt zich helemaal op uw zakelijke activiteiten richten en alles met betrekking tot uw vervoer met een gerust hart overlaten aan WeDriveCars. Wij verzorgen al jarenlang diverse oplossingen op maat. Wij kunnen snel schakelen, reageren snel en doen dat op een laagdrempelige en persoonlijke manier. Wat uw wens ook is op het gebied van mobiliteitsdiensten, u kunt met al uw wensen bij ons terecht. U zult zich met een studentchauffeur van WeDriveCars snel op uw gemak voelen. Hoe u ook de reistijd op de achterbank in wilt vullen, met onze flexibele chauffeurs kunt u alle kanten op. Wilt u uw reistijd omzetten in werktijd en bijvoorbeeld zakelijke stukken doornemen of uw telefoontjes afhandelen? Of wilt u even lekker relaxen en de krant lezen? Aan u de keuze! Heeft u behoefte aan een praatje dan vinden onze chauffeurs dat ook heel gezellig. U bepaalt zelf hoe u vervoerd wil worden. Wij van WeDriveCars halen u graag op!