Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Studentchauffeur nodig?

Bent u op zoek naar een studentchauffeur? Bent u op zoek naar een studentchauffeur zodat u uw werk kunt blijven uitvoeren terwijl u van A naar B reist? Zoekt u dan niet verder! Als u uw reistijd beter in wilt delen kunt u direct contact opnemen met WeDriveCars. WeDriveCars biedt u de mogelijkheid aan om direct een studentchauffeur in te zetten die u van A naar B rijdt. WeDriveCars is op een gemakkelijke en laagdrempelige manier te bereiken en biedt aan al onze klanten de diensten van studentchauffeurs op maat aan. Wij begrijpen dat u het soms zat bent om in een file te rijden terwijl er nog zoveel werk op u ligt te wachten. Zet uw reistijd om in werktijd of in rusttijd en neem direct contact op met WeDriveCars. WeDriveCars is gevestigd in Den Haag maar vervoert natuurlijk ook ver daarbuiten. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en andere mobiliteitsdiensten.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Studentchauffeur: flexibel, betaalbaar en betrouwbaar!

Voordat de studentchauffeurs van WeDriveCars achter het stuur van uw auto plaats mogen nemen en u veilig kunnen vervoeren, moeten zij aan diverse eisen voldoen. Zij worden grondig gescreend en zijn in het bezit van een geldige VOG, ze krijgen een interne training en zijn daardoor in staat te rijden in alle merken auto’s én zijn representatief en altijd in kostuum. De ervaren studentchauffeurs van WeDriveCars.nl brengen u veilig naar uw bestemming, terwijl u rustig kunt werken of gewoon uit kunt rusten voor de volgende belangrijke bespreking. Door gebruik te maken van onze diensten heeft u vele voordelen. U heeft geen parkeerproblemen want u wordt voor de deur afgezet. Er gaat geen tijd meer verloren in files omdat u uw besprekingen voort kunt zetten en u kunt dat ene belangrijk telefoontje plegen zonder dat u uw aandacht op de weg moet houden. De studentchauffeurs van WeDriveCars zijn getraind om zich aan alle verkeersregels te houden. Daarnaast zijn onze medewerkers integer. Alle studentchauffeurs van WeDriveCars hebben een geheimhoudingsverklaring getekend zodat u verzekerd bent dat eventuele gevoelige informatie niet verspreid wordt. We leveren hoge kwaliteit en veiligheid. Al onze student chauffeurs zijn het bezit zijn van minimaal een CCV-D1 diploma.

Meer weten over het inzetten van een studentchauffeur?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het inzetten van een studentchauffeur? Wilt u meer weten over de kosten en de mogelijkheden voor het gebruik maken van onze diensten? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Wij bieden u een zeer scherpe prijsstelling aan.