Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Studentchauffeur nodig?

Bent u op zoek naar een studentchauffeur? Bent u op zoek naar een studentchauffeur zodat u uw werk kunt blijven uitvoeren terwijl u van A naar B reist? Zoekt u dan niet verder! Als u uw reistijd beter in wilt delen kunt u direct contact opnemen met WeDriveCars. WeDriveCars biedt u de mogelijkheid aan om direct een studentchauffeur in te zetten die u van A naar B rijdt. WeDriveCars is op een gemakkelijke en laagdrempelige manier te bereiken en biedt aan al onze klanten de diensten van studentchauffeurs op maat aan. Wij begrijpen dat u het soms zat bent om in een file te rijden terwijl er nog zoveel werk op u ligt te wachten. Zet uw reistijd om in werktijd of in rusttijd en neem direct contact op met WeDriveCars. WeDriveCars is gevestigd in Den Haag maar vervoert natuurlijk ook ver daarbuiten. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en andere mobiliteitsdiensten.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Studentchauffeur: flexibel, betaalbaar en betrouwbaar!

Bent u op zoek naar een studentchauffeur? Bent u op zoek naar een studentchauffeur die u in kan zetten bij een zakenlunch, een diner-afspraak of bij een afspraak op een andere locatie? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WeDriveCars. WeDriveCars biedt u graag zijn ervaring aan in het aanbieden van onder andere een studentchauffeur. Met het inzetten van een studentchauffeur kunt u de reistijd omzetten in werk- en rusttijd. Een ervaren studentchauffeur van WeDriveCars brengt u veilig naar uw bestemming, terwijl u rustig kunt werken of gewoon uit kunt rusten voor de volgende belangrijke bespreking. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor het brengen en halen van uw medewerkers of directie van en naar een zakenlunch of diner. U kunt onze diensten voor verschillende afspraken inzetten. Als u een studentchauffeur inzet heeft u geen last van een parkeerproblemen. De studentchauffeur van WeDriveCars rijdt tot voor de deur en komt nadat u klaar bent met uw afspraak weer voorrijden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee voor het inplannen van een studentchauffeur.

Studentchauffeur van WeDriveCars

U heeft een zakenlunch, een gezellig etentje, een trouwerij of feestje? WeDriveCars heeft een passie voor mobiliteit en wij vervoeren u graag. Voor elke mobiliteitsuitdaging bieden wij een oplossing op maat. Het gemak van met uw eigen auto naar huis gebracht te kunnen worden is wat onze klanten als zeer prettig ervaren. De door ons opgeleide studentchauffeurs weten precies hoe ze onze klanten veilig en comfortabel naar de door hen gewenste plaats kunnen brengen. Voordat een studentchauffeur van WeDriveCars achter het stuur van uw auto plaats mag nemen en u veilig kan vervoeren, moet hij of zij aan verschillende eisen voldoen. De chauffeurs worden grondig gescreend en zijn in het bezit van een geldige VOG, ze krijgen een interne training en zijn daardoor in staat te rijden in alle merken auto’s. Ook zijn ze representatief en altijd in kostuum. Onze studentchauffeurs zijn in het bezit van een VOG en hebben een minimaal CCVD-1 diploma op zak.

Meer weten over het inzetten van een studentchauffeur?

Wilt u meer weten over de voordelen van het inzetten van een studentchauffeur? Wilt u meer weten over de bijbehorende kosten en wilt u direct een afspraak inplannen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast staan wij u graag te woord en plannen wij direct een studentchauffeur voor u in.