Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Student chauffeur Rotterdam nodig?

Heeft u een student chauffeur Rotterdam nodig? Heeft u een drukke baan en zit u regelmatig achter het stuur. Vindt u dit verloren tijd en wilt u uw reistijd benutten om ongestoord te kunnen werken? Dan bent u bij WeDriveCars aan het juiste adres voor chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord. De door ons opgeleide student chauffeur Rotterdam weet precies hoe hij u veilig en comfortabel naar de gewenst locatie kan brengen. U wordt vervoerd in een luxe en comfortabele auto. Onze studentchauffeurs zijn grondig gescreend en in het bezit van een geldig VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Ze kunnen in alle merken auto's rijden, ze zijn representatief en altijd in kostuum. 

Alle chauffeurs zijn integer en discreet en zij hebben een geheimhoudingsverklaring getekend zodat u ervan verzekerd bent dat gevoelige informatie niet verspreid wordt. Directievervoer is de ideale manier van reizen voor directeuren, managers en zakenmensen. U kunt op de achterbank van de auto ongestoord uw zaken regelen of u leest gewoon relaxed de krant. U hoeft zich niet druk te maken over de route of een parkeerplek. Onze student chauffeur Rotterdam rijdt tot voor de deur. 

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Student chauffeur Rotterdam tegen scherpe prijs

Op zoek naar een student chauffeur Rotterdam? Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van chauffeursdiensten. WeDriveCars is ontstaan uit een passie voor mobiliteit. Wij verzorgen al jarenlang diverse mobiliteitsoplossingen voor onze klanten. Voor elke mobiliteitsuitdaging hebben wij een oplossing op maat. WeDriveCars kan snel schakelen en wij geloven in persoonlijk, laagdrempelig contact. Met onze goed opgeleide student chauffeur Rotterdam bent u prijstechnisch veel goedkoper uit dan met een directiechauffeur. Onze prijsstelling voor al onze chauffeursdiensten is scherp.

Overige diensten

Naast student chauffeur Rotterdam leveren wij ook een zeer professionele Bob service wat erg handig is als u toch meer alcohol hebt gedronken dan de bedoeling was tijdens de zakenlunch of een gezellig etentje. Wij verzorgen ook Shuttle services en Valet parking diensten. Onze ervaren pendelchauffeurs brengen uw gasten veilig van en naar diverse locaties. Wist u dat onze chauffeurs u met uw eigen auto naar uw afspraak kunnen rijden? Naar elke locatie in Nederland en zelfs in Europa?

Student chauffeur Rotterdam haalt u graag op

Snel een chauffeur nodig? U kunt telefonisch of via de website een chauffeur boeken. Wat uw wens ook is op het gebied van mobiliteitsdiensten, u kunt het altijd met ons bespreken. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden dan kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Wij van WeDriveCars halen u graag op! Wij zijn ook bereikbaar via Facebook, Instagram en LinkedIn.