Contact / reserveringsformulier

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 085 – 060 6 888.

Prive chauffeur inhuren?

Bent u op zoek naar een privé chauffeur? Wilt u een prive chauffeur inhuren voor een scherpe prijs? Zoekt u dan niet verder. Bij WeDriveCars bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een privé chauffeur. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u tijdens uw drukke baan even wilt ontspannen in de auto. Door een privé chauffeur in te huren bieden wij u de mogelijkheid aan om uw rust te pakken, een telefoontje te plegen of uw werkzaamheden voort te zetten terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht. Wij leveren chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast kunt u ons altijd telefonisch benaderen. Wij vertellen u graag meer over de passende diensten voor een prive chauffeur inhuren.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Prive chauffeur inhuren bij WeDriveCars

Wilt u een prive chauffeur inhuren? Bent u op zoek naar een prive chauffeur inhuren die u graag van a naar b brengt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van welkom bij WeDriveCars. WeDriveCars biedt u graag zijn ervaring aan voor het inhuren van een chauffeur. Een chauffeur brengt u naar uw bestemming, terwijl u kunt werken of gewoon uit kunt rusten voor de volgende belangrijke bespreking. Ook zijn wij inzetbaar voor het rijden en ophalen van klanten en uw medewerkers naar een zakenlunch of diner. Met een privé chauffeur zet u uw reistijd om in werk- of rusttijd. Terwijl onze chauffeur u comfortabel vervoert, kunt u zich op de achterbank van de auto met diverse zaken bezighouden. Voordat een privé chauffeur van WeDriveCars achter het stuur van uw auto plaats mag nemen en u veilig kan vervoeren, moet hij of zij aan verschillende eisen voldoen. Zo worden ze gescreend en zijn ze in het bezit van een VOG. Daarnaast krijgen ze een training en zijn daardoor in staat te rijden in alle merken auto’s.

Prive chauffeur inhuren bij WeDriveCars

De door ons opgeleide chauffeurs weten precies hoe zij klanten veilig en comfortabel naar de door hen gewenste locatie kunnen brengen. Daarnaast zijn onze medewerkers representatief en altijd in kostuum. U kunt ons dan ook inzetten voor directievervoer en voor het vervoeren van medewerkers en klanten van uw bedrijf. U kunt onze diensten voor verschillende afspraken inhuren. Met het inzetten van een chauffeur heeft u geen last van een parkeerprobleem. Een chauffeur van WeDriveCars rijdt tot voor de deur en komt, nadat u klaar bent met uw afspraak, weer voorrijden. Het gemak van met uw auto naar huis gebracht te kunnen worden is wat onze klanten als zeer prettig ervaren. U kunt genieten van een fijne zakenlunch of diner of genieten van een feestje van het werk. De chauffeurs komen u halen op uw gewenste tijdstip en brengen u weer terug naar uw locatie. Voor elke mobiliteitsuitdaging biedt WeDriveCars een oplossing op maat. De privé chauffeurs hebben een minimaal CCVD-1 diploma op zak.

Meer weten over een prive chauffeur inhuren?

Wilt u meer weten over de voordelen van het inzetten van een prive chauffeur inhuren? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden een prive chauffeur inhuren? U kunt direct contact met ons op nemen. Daarnaast kunt uw vragen aan ons stellen. Wij staan u graag te woord en plannen een afspraak voor u in.