Drankje op?

Wij van WeDriveCars halen u op.

Bereken dan hier de prijs van uw rit en bestel uw WeDriveCars-chauffeur!

Vul een beginpunt in en selecteer een resultaat uit de lijst
Let op! huisnummer is verplicht bij het kiezen van een straat
Tussenstop toevoegen
Vul een eindpunt in en selecteer een resultaat uit de lijst
Let op! huisnummer is verplicht bij het kiezen van een straat

Tarieven overzicht

Afstand
Prijs
1 - 15 km
€ 60,00
16 - 20 km
€ 64,00
21 - 25 km
€ 71,00
26 - 30 km
€ 77,00
31 - 35 km
€ 84,00
36 - 40 km
€ 90,00
41 - 45 km
€ 97,00
46 - 55 km
€ 110,00
56 - 65 km
€ 123,00
66 - 75 km
€ 136,00
76 - 85 km
€ 148,00
86 - 95 km
€ 162,00
96 - 105 km
€ 175,00
106 - 115 km
€ 188,00
Voor iedere tussenstop rekenen wij € 6,00 per stop.
Wachttijd: 10 minuten inbegrepen, daarna berekenen wij € 1,00 per minuut.
Alle prijzen zijn inclusief BTW

Bob chauffeur nodig?

Bent u op zoek naar een bob chauffeur? Bent u op zoek naar een bob chauffeur die u komt ophalen na een uitgelopen zakendiner of zakenlunch? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij WeDriveCars in Den Haag. Wij bieden u graag ons jarenlange ervaring aan met het regelen van onder andere personenvervoer. Als u op zoek bent naar een bob chauffeur bent u bij WeDriveCars aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast kunt u ons altijd vrijblijvend telefonisch benaderen. Wij vertellen u graag meer over passende mogelijkheden voor uw wensen. Wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

We Drive Cars; regelt uw bob chauffeur

WeDriveCars is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het vervoeren van personen. Heeft u binnenkort een zakendiner en wilt u daar een drankje nuttigen? Bent u uitgenodigd voor een feestje? Wij raden het u aan om dan een bob chauffeur in te schakelen. Zo hoeft u niet naar huis te rijden en kunt u gezellig een drankje drinken met uw collega's, vrienden en familie. Het kan gebeuren dat u onverhoopt een drankje te veel nuttigt en u toch naar huis zult moeten rijden. Voorkom dit door een bob chauffeur van WeDriveCars in te schakelen. Wij komen graag naar u toe om uw veilig thuis te brengen. Wij leveren een bob chauffeur die u veilig thuis brengt in uw eigen auto. U neemt plaats op de passagiersstoel van uw eigen auto en de chauffeur van WeDriveCars rijdt u in uw eigen auto naar de gewenste locatie.

Regel direct online uw bob chauffeur!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het regelen van een bob chauffeur bij WeDriveCars? Wij staan u graag te woord. WeDriveCars biedt u de totaaloplossing op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. Voor iedere mobiliteitsuitdaging bieden wij u een oplossing op maat aan. Wij werken alleen met nette en beleefde chauffeurs die gediplomeerd zijn of een interne training hebben gevolgd. Wij bieden u laagdrempelig en persoonlijk contact aan. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en u nog beter van dienst zijn. Wij bieden u een scherpe prijsstelling aan voor de reservering van een bob chauffeur. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u daar graag meer over.