Drankje op?

Wij van WeDriveCars halen u op.

Bereken dan hier de prijs van uw rit en bestel uw WeDriveCars-chauffeur!

Vul een beginpunt in en selecteer een resultaat uit de lijst
Let op! huisnummer is verplicht bij het kiezen van een straat
Tussenstop toevoegen
Vul een eindpunt in en selecteer een resultaat uit de lijst
Let op! huisnummer is verplicht bij het kiezen van een straat

Tarieven overzicht

Afstand
Prijs
1 - 15 km
€ 60,00
16 - 20 km
€ 64,00
21 - 25 km
€ 71,00
26 - 30 km
€ 77,00
31 - 35 km
€ 84,00
36 - 40 km
€ 90,00
41 - 45 km
€ 97,00
46 - 55 km
€ 110,00
56 - 65 km
€ 123,00
66 - 75 km
€ 136,00
76 - 85 km
€ 148,00
86 - 95 km
€ 162,00
96 - 105 km
€ 175,00
106 - 115 km
€ 188,00
Voor iedere tussenstop rekenen wij € 6,00 per stop.
Wachttijd: 10 minuten inbegrepen, daarna berekenen wij € 1,00 per minuut.
Alle prijzen zijn inclusief BTW

Bob chauffeur nodig?

Bent u op zoek naar een bob chauffeur? Bent u op zoek naar een bob chauffeur die u komt ophalen na een uitgelopen zakendiner of zakenlunch? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij WeDriveCars in Den Haag. Wij bieden u graag ons jarenlange ervaring aan met het regelen van onder andere personenvervoer. Als u op zoek bent naar een bob chauffeur bent u bij WeDriveCars aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast kunt u ons altijd vrijblijvend telefonisch benaderen. Wij vertellen u graag meer over passende mogelijkheden voor uw wensen. Wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

WeDriveCars; regelt uw bob chauffeur

Bent u op zoek naar een bob chauffeur? Heeft u binnenkort een feestje, een etentje of bent u uitgenodigd voor een trouwerij? Bij WeDriveCars bent u aan het juiste adres voor een bob chauffeur die bij uw wensen past. Door onze jarenlange ervaring met het ophalen van klanten weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Door de jaren heen hebben vele zakelijke en particuliere klanten gebruik gemaakt van onze diensten. Wij begrijpen als geen ander dat het erg prettig is als u tijdens een etentje of feestje niet op een drankje meer hoeft te letten. De specialisten van WeDriveCars komen op uw gewenste locatie, op de tijd die u schikt en zij brengen u in uw auto naar uw woning of hotel. Het grote voordeel hiervan is; dat u kunt genieten van een hapje en een drankje. U wordt veilig terug gereden naar uw woning of hotel en de volgende dag staat uw auto netjes voor de deur. Voor een bob chauffeur bent u bij WeDriveCars aan het juiste adres!

Bob chauffeur van WeDriveCars

Op zoek naar een Bob chauffeur? WeDriveCars is gespecialiseerd in chauffeursdiensten in de breedste zin van het woord. Wij leveren niet alleen zeer professionele diensten maar wij zijn ook gespecialiseerd in directievervoer, Shuttle services en Valet parking diensten. U bent bij WeDriveCars in Den Haag aan het juiste adres voor de bob chauffeur waar u naar op zoek bent. Onze Bob service is een laagdrempelige service waarbij u een chauffeur kunt reserveren die u na een zakenlunch, gezellig etentje of feestje veilig thuis brengt. Onze medewerkers komen hun afspraken altijd na en zijn gescreend volgens strakke en strenge richtlijnen. Onze WeDriveCars-chauffeurs arriveren altijd op tijd, zijn netjes en beleefd en u zult het gemak om in uw eigen auto naar huis te worden gebracht, als zeer prettig ervaren. Wij hanteren scherpe prijsstellingen en vinden voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat. WeDriveCars is ontstaan uit een passie voor mobiliteit. Wij verzorgen al jarenlang diverse mobiliteitsoplossingen voor onze klanten. 

Plan direct uw Bob chauffeur in!

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u direct een bob chauffeur inplannen? U kunt direct een afspraak maken via deze website of door een Whatsapp te sturen. Ook tijdens het genieten van een hapje en een drankje kunt u een professionele chauffeur regelen voor het veilig thuis brengen van uzelf en uw gasten. WeDriveCars biedt een totaaloplossing aan op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en werken samen met nette en beleefde chauffeurs die gediplomeerd zijn of een interne training gevolgd hebben.