Prive chauffeurs nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat prive chauffeurs kan inzetten om u te vervoeren van A naar B? Bent u op zoek naar een bestuurder voor uw auto zodat u een belangrijk telefoontje kunt plegen of een borreltje kunt drinken tijdens een zakenlunch? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WeDriveCars. WeDriveCars is gevestigd in Den Haag maar wij zetten ons graag in voor klanten in de nabije omgeving. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat vele zakelijke klanten graag gebruik maken van onze diensten. Onze prive chauffeurs zijn altijd netjes gekleed en zij beschikken over de juiste papieren. Ze zijn in het bezit van een officiële VOG verklaring en hebben een geheimhoudingsverklaring getekend zodat u verzekerd bent dat eventuele gevoelige informatie niet verspreid wordt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en denken wij graag met u mee. Door de jaren heen hebben wij een grote groep medewerkers om ons heen verzameld zodat er altijd een privé chauffeur voor u inzetbaar is.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Voordelen van een privé chauffeur van WeDriveCars

Maakt u vaak lange autoritten en kunt u deze tijd wel beter gebruiken? Dan heeft WeDriveCars dé oplossing voor u! Wij bieden chauffeursdiensten aan in de breedste zin van het woord. Onze prive chauffeur rijdt u van A naar B terwijl u op de achterbank uw dossiers doorneemt of telefoontjes afhandelt. Prive chauffeurs bieden uitkomst als reistijd omgezet moet worden in werk- of rusttijd. Als u gebruik maakt van een prive chauffeur van WeDriveCars dan heeft dat veel voordelen. U bespaart veel tijd en stress als u zich laat vervoeren door een professionele chauffeur. Kiest u voor een directie chauffeur of voor een student chauffeur? Beide soorten chauffeurs zijn goed getrainde, representatieve prive chauffeurs die u veilig en comfortabel vervoeren. U hoeft zich niet druk te maken over files onderweg of over een parkeerplek. Al deze zaken neemt onze prive chauffeur van u over zodat u zich kunt voorbereiden op uw volgende afspraak of even rustig kunt relaxen tussen alle bedrijven door. Vindt u het fijn om even een babbeltje te maken dan zult u ervaren dat onze chauffeurs toegankelijk zijn en persoonlijk contact prettig vinden. U bepaalt zelf hoe u de reistijd wilt doorbrengen. Onze chauffeurs passen zich graag aan.

Discrete prive chauffeurs

Voordat de chauffeurs van WeDriveCars achter het stuur mogen plaats nemen worden zij eerst grondig gescreend. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Onze student chauffeurs hebben een interne training gevolgd en onze directie chauffeurs zijn goed opgeleid en hebben minstens één van de diploma's CCV-D1, CCV-D2, CCV-D3 en CCV-D4 op zak. Wat deze opleidingen precies inhouden vertellen wij u graag als u contact met ons opneemt. Ook kunt u via de link op deze website meer informatie vinden. Al onze prive chauffeurs hebben uitmuntende rijvaardigheden en u wordt door hen veilig vervoerd. Ze houden zich netjes aan alle verkeersregels en reageren alert als er zich onverwachte verkeerssituaties voordoen. Met hun grondige kennis van het Nederlandse wegennet zijn ze capabel om u ook zonder navigatie op de plek van bestemming te brengen. Ook zijn ze in staat om in alle merken auto's te rijden. Onze chauffeurs dragen altijd een kostuum en zijn representatief, netjes en beleefd. Ook zijn zij integer en discreet. U kunt op de achterbank van de auto vrijuit spreken want niets daarvan zal ooit naar buiten komen. Wij willen graag dat u zich volkomen op uw gemak voelt als u zich laat vervoeren door WeDriveCars. U wordt keurig voor de deur afgezet en daar ook weer op de afgesproken tijd opgehaald.

Spoedopdracht voor prive chauffeurs?

Heeft u onverwachts snel een prive chauffeur nodig dan zult u merken dat wij snel kunnen schakelen. Meestal kunnen wij onze planning aanpassen zodat onze chauffeur op de gewenste tijd komt voorrijden. Voor elke mobiliteitsuitdaging hebben wij een oplossing op maat! Wij denken in oplossingen! Het gemak van een prive chauffeur zult u al snel niet meer kunnen missen. Het levert enorme tijdwinst op omdat u tijdens de autorit rustig kunt werken en niet hoeft te zoeken naar een parkeerplek. U zult minder stress ervaren en in de gelegenheid zijn om even tot rust te komen tussen uw afspraken door. U kunt op uw gemak de krant lezen of even de ogen sluiten. U bepaalt helemaal zelf hoe u de reistijd wilt doorbrengen. Onze chauffeurs zijn flexibel en passen zich graag aan uw wensen aan. Als u zich laat vervoeren kunt u ook proosten met een borrel op de geslaagde deal of genieten van een lekker wijntje bij het diner. Met een prive chauffeur kunt u zich volledig concentreren op uw zaken terwijl wij de problemen op de weg voor onze rekening nemen en u veilig naar uw bestemming rijden.

Meer weten over onze prive chauffeurs?

Als u meer wilt weten over onze chauffeursdiensten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. WeDriveCars biedt een totaaloplossing op het gebied van chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. Wij horen graag wat uw wensen zijn en proberen samen met u een oplossing te zoeken. Wij hanteren een scherpe prijsstelling. U weet vooraf precies waar u aan toe bent als u een prive chauffeur wilt inhuren. U kunt vooraf een offerte aanvragen. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, WhatsApp of deze website. WeDriveCars heeft een passie voor mobiliteit en wij vervoeren u dan ook graag. In een tijd die steeds drukker en hectischer wordt, brengt een prive chauffeur uitkomst. Kies voor meer rust in uw dag en laat de autoritten u geen extra stress bezorgen maar schakel een prive chauffeur in. U zult ervaren hoeveel profijt u hiervan heeft. Welke mobiliteitsuitdaging u ook heeft, wij hebben altijd een passende oplossing. WeDriveCars kan ook een prive chauffeur met een luxueuze auto leveren. Zo maken wij het u nog makkelijker. Zaken zoals onderhoud, reparatie en afschrijving zijn voor onze rekening. U kunt een auto met chauffeur op afroep inhuren, zowel voor hele dagen als voor dagdelen. Wij zorgen ervoor dat de auto altijd hygiënisch is schoongemaakt en glanst als een zonnetje. Wij bieden een superieure dienstverlening met verantwoorde prijzen. Horen wij binnenkort van u?