Prive chauffeurs nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat prive chauffeurs kan inzetten om u te vervoeren van A naar B? Bent u op zoek naar een bestuurder voor uw auto zodat u een belangrijk telefoontje kunt plegen of een borreltje kunt drinken tijdens een zakenlunch? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WeDriveCars. WeDriveCars is gevestigd in Den Haag maar wij zetten ons graag in voor klanten in de nabije omgeving. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat vele zakelijke klanten graag gebruik maken van onze diensten. Onze prive chauffeurs zijn altijd netjes gekleed en zij beschikken over de juiste papieren. Ze zijn in het bezit van een officiële VOG verklaring en hebben een geheimhoudingsverklaring getekend zodat u verzekerd bent dat eventuele gevoelige informatie niet verspreid wordt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en denken wij graag met u mee. Door de jaren heen hebben wij een grote groep medewerkers om ons heen verzameld zodat er altijd een privé chauffeur voor u inzetbaar is.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Voordelen van een privé chauffeur van WeDriveCars

U maakt regelmatig lange ritten, of u kunt of wilt (tijdelijk) niet zelf rijden? Onze goed getrainde en ervaren privé chauffeurs brengen u veilig naar uw bestemming, terwijl u rustig kunt werken of uit kunt rusten voor uw volgende afspraak. Door een privé chauffeur in te zetten heeft u ook geen parkeerproblemen. Een privé chauffeur van WeDriveCars rijdt tot voor de deur en komt na afloop weer netjes voorrijden. U zult merken dat de inzet van een privé chauffeur efficiënt is. Er is geen verloren tijd meer tijdens files en lange ritten. Terwijl een privé chauffeur van WeDriveCars u naar uw bestemming brengt, kunt u rustig werken, telefonisch vergaderen of gewoon ontspannen. WeDriveCars rijdt u in uw eigen auto van A naar B zodat u na uw afspraak gewoon uw eigen auto weer voor de deur heeft staan. Ook voor de inzet van een privé chauffeur voor een zakendiner kunt u bij ons terecht. Uw auto staat u de volgende morgen weer netjes voor de deur op te wachten. 

Meer weten over het inzetten van prive chauffeurs?

Wilt u meer weten over de inzet van één van onze prive chauffeurs? Bent u benieuwd naar de kosten? U kunt online uw bestemming invoeren. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de kosten. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.