Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Prive chauffeurs nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat prive chauffeurs kan inzetten om u te vervoeren van A naar B? Bent u op zoek naar een bestuurder voor uw auto zodat u een belangrijk telefoontje kunt plegen of een borreltje kunt drinken tijdens een zakenlunch? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WeDriveCars. WeDriveCars is gevestigd in Den Haag maar wij zetten ons graag in voor klanten in de nabije omgeving. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat vele zakelijke klanten graag gebruik maken van onze diensten. Onze prive chauffeurs zijn altijd netjes gekleed en zij beschikken over de juiste papieren. Ze zijn in het bezit van een officiële VOG verklaring en hebben een geheimhoudingsverklaring getekend zodat u verzekerd bent dat eventuele gevoelige informatie niet verspreid wordt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en denken wij graag met u mee. Door de jaren heen hebben wij een grote groep medewerkers om ons heen verzameld zodat er altijd een privé chauffeur voor u inzetbaar is.

Offerte aanvragen

Onze voordelen:

  • Scherpe prijsstelling
  • Bieden totaaloplossing op het gebied van allerlei mobiliteitsdiensten!
  • Voor elke mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat!
  • Persoonlijk contact!
  • Nette en beleefde chauffeurs die een interne training gevolgd hebben!
  • Laagdrempelig contact!
  • We kunnen snel schakelen!
  • Jarenlange ervaring!

Voordelen van een privé chauffeur van WeDriveCars

Bent u op zoek naar een bedrijf die prive chauffeurs in kan zetten voor uw medewerkers en klanten? Bent u op zoek naar prive chauffeurs die u kunt bellen voor het vervoeren van de directie van uw bedrijf? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij WeDriveCars. WeDriveCars heeft passie voor mobiliteit en zet dit graag in voor uw aanvraag. Wij werken met student chauffeurs, die u in kunt zetten voor het vervoeren van medewerkers van en naar een lunchafspraak, maar wij zijn ook inzetbaar voor directievervoer. U heeft een zakenlunch, een gezellig etentje, een trouwerij of feestje? En u wilt of kunt niet zelf rijden? Wij zorgen voor een privé chauffeur. Een privé chauffeur van WeDriveCars rijdt in uw auto van en naar een afspraak. Wilt u genieten van een hapje een drankje en wilt u niet zelf naar huis rijden? Wij nemen graag het stuur van u over. Wij rijden in uw auto naar uw hotel, kantoor of woonadres. De volgende dag bent u uitgeslapen en uw auto staat netjes voor de deur. Het gemak van in uw eigen auto naar huis gebracht te kunnen worden is wat onze klanten als zeer prettig ervaren. Wilt u dit ook ervaren? U kunt direct contact met ons opnemen. We staan u graag te woord en plannen direct uw gewenste privé chauffeurs voor u in.

Ruim aanbod in prive chauffeurs

WeDriveCars biedt een totaaloplossing voor chauffeursdiensten, personenvervoer en mobiliteitsdiensten. Door een privé chauffeur in te schakelen kunt u de tijd die u onderweg bent naar een afspraak besteden aan het doornemen van documenten of het plegen van een telefoontje zonder dat u wordt afgeleid. U kunt de reistijd ook inzetten om even te rusten. Het team van WeDriveCars beschikt over een ruim aanbod in verschillende privé chauffeurs, die graag voor u de auto in stappen. Voordat een privé chauffeur voor WeDriveCars mag rijden hebben zij een interne training gevolgd en zijn ze grondig gescreend. Alle chauffeurs zijn in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en beschikken over een minimale CCV-D1 diploma. De door ons opgeleide chauffeurs weten precies hoe ze onze klanten veilig en comfortabel naar de door hen gewenste plaats kunnen brengen. Onze chauffeurs zijn altijd in kostuum en zijn representatief. Persoonlijk en laagdrempelig contact staat bij ons hoog in het vaandel en u zult zich dan ook volkomen op uw gemak voelen bij uw chauffeur.